Fashion

Festival outfits (+ kortingscode!)


Het festivalseizoen is weer van start gegaan. Zelf heb ik er ook een aantal op de planning staan (Wish Outdoor en The Flying Dutch!), maar misschien nog wel leuker dan het festival zelf is het bij elkaar shoppen van de perfecte outfit. Om wat inspiratie op te doen zocht ik bij Zalando de leukste outfits bij elkaar.


De aztec trend is nog niet voorbij en zul je ook dit jaar veel op festivals zien. Deze opvallende shorts zijn helemaal mijn stijl! Je combineert hem met een wat rustiger, wit aztec topje. Wat minimalistische sieraden erbij, zoals deze ketting en deze armband met veer en je bent klaar om te feesten!


Mijn favoriete outfit van de drie! Ik zie mezelf hier al helemaal in lopen. Vooral door de geweldige, opvallende high waisted shorts. Wat voor deze zomer sowieso nog op mijn wishlist staat is een gehaakte crop top, zoals deze zwarte top. De ketting staat er perfect bij en heeft twee trends in één: natuursteen en laagjes. Een beetje jammer dat je op een festival waarschijnlijk door de modder zal moeten, maar deze schattige slippers met veertjes maken de outfit compleet.


Ook zonder al te veel heftige kleuren kun je een prima festival outfit maken. Dit zomerse kanten topje in combinatie met stoere denim shorts vormen een goede basis. Door de accessoires in één kleur te houden, wordt de outfit niet te druk. Op deze bruine cowboylaarsjes hou je een dagje feesten makkelijk vol! De riem past er goed bij. Ook een trend van nu zijn heuptasjes. Dat klinkt misschien ouderwets, maar dit tasje met franjes vind ik echt superleuk. Om subtiel wat kleur toe te voegen kies je als finishing touch voor een opvallende statement ketting.

Shoppen met korting

Nu je deze inspiratie hebt gezien, heb je vast zin gekregen om te shoppen. Dat komt goed uit, want je krijgt de hele maand april 12% korting bij Zalando. Dit geldt dus niet alleen voor leuke festival-kleding, maar ook voor bikini’s, designer tassen en noem het maar op bigsmile

Ga jij deze zomer naar festivals? Zo ja, hoe ziet jou ideale festival look eruit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna 28 april 2015 at 00:14

  Yes, festivals <3! Super leuke setjes!

 • Reply JenniferZblog 27 april 2015 at 23:23

  Heel leuk! :)

 • Reply Jana 27 april 2015 at 20:12

  Superleuke zomerse outfits :D x

 • Reply Linda / Oh My Beauty 27 april 2015 at 18:14

  Wat een leuke outfits!

 • Reply Floor 27 april 2015 at 16:04

  Zo leuk!

 • Reply Maaike 27 april 2015 at 14:51

  Wat leuk zeg! Ik vind vooral die een na laatste onwijs mooi <3

 • Reply Nicole 27 april 2015 at 11:30

  Echt prachtige outfits. Ik vind die stijl zo enorm mooi.

 • Reply Anna 27 april 2015 at 11:15

  Die opvallende shorts zijn tof!

 • Leave a Reply