Het voorjaar is in zicht


Het duurt nog eventjes maar het voorjaar zit er toch weer aan te komen. Weg met het koude weer, de regen en de sneeuw! De warme truien en Uggs kunnen achter in de kast, over een tijdje kun je je benen weer showen door leuke shorts te dragen. Ook is een nieuw seizoen natuurlijk een goed excuus om te shoppen. Kledingmerk Esprit spotte alvast de nieuwste lente trends, en vandaag ga ik mijn favorieten met jullie delen.

Hoewel ik klein ben, heb ik in verhouding lange benen en die laat ik graag zien. Zodra de zon schijnt draag ik dus zo veel mogelijk korte broekjes, oftewel shorts. Ter inspiratie heb ik drie leuke outfits samengesteld, alle drie gebaseerd op een nieuwe trend. Deze outfits zijn ook allemaal met shorts gecombineerd. Want zeg nu zelf, shorts zijn toch onmisbaar in iedere kledingkast?


Vorig jaar was het al een beetje in opkomst; nette blousjes, goudkleurige sieraden en kledingstukken gemaakt van kant of andere doorschijnende stoffen. Ook dit jaar is het weer helemaal in. Elegant is het sleutelwoord voor deze trend.Omdat ik vorig voorjaar al veel kanten shortjes voorbij zag komen en toen al verliefd was op deze trend, is het bijna beschamend dat ik er nog geen heb aangeschaft. Deze donkergrijze vind ik in ieder geval erg mooi! Een licht transparante witte blouse past perfect bij het broekje. De tas is opvallend en erg leuk, en de schoenen hebben wat mij betreft geen uitleg nodig. Ze zijn gewoon prachtig en maken de look helemaal af.


Nog een look gecombineerd met het kanten broekje. Deze trend wordt door Esprit de ‘Easy Chic’ look genoemd, casual, maar toch netjes. Als ik naar school ga kies ik vaak voor zo’n soort look, vandaar dat ik met deze trend ook een outfit samenstelde. Natuurlijk kan het ook wat frisser zijn in het voorjaar, dan trek je er gewoon deze mooie trenchcoat over aan. Nude pumps staan eigenlijk overal wel bij, en de tas lijkt me perfect voor alle gelegenheden zoals een schooldag of een dagje shoppen.


Als laatste mijn favoriete trend, eentje waar je meteen vrolijk van wordt; roze! Nu moet ik toegeven dat ik zelf niet vaak roze draag, ondanks dat het mijn lievelingskleur is. Daar ga ik komend seizoen eens verandering in brengen. Op deze collage zie je een opvallende, roze blazer. Om de outfit niet te schreeuwerig te maken leek het me leuk om hem te combineren met een beige short. Verder zie je weer de schoenen en de tas die ik ook in de eerste outfit gebruikt heb. Deze vind ik hier namelijk ook erg goed bij passen.

Ben je al hebberig geworden van deze trends? Geen probleem, alle kleding uit dit artikel is namelijk gewoon te bestellen op de Esprit Website. Het lijkt misschien wat vroeg, maar zo ben je zeker op tijd klaar voor het voorjaar. Ik heb in ieder geval de lentekriebels goed te pakken!

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *