Fashion

Mijn chokerkettingen (+kortingscode!)


Chokerkettingen: je haat ze, of je houdt ervan. Zelf draag ik ze regelmatig, en hoewel ik wisselende reacties krijg (variërend van “Draag je nu een hondenhalsband?” tot “Wat stoer, zo’n ketting!”) breidt mijn collectie zich steeds meer uit. Omdat er onder mijn lezers vast wel mensen zijn die zulke kettingen net zo gaaf vinden als ik, leek het me leuk om jullie mijn hele verzameling te laten zien!


Het oudste exemplaar uit mijn verzameling kocht ik via Ebay. Dat was zo’n twee jaar geleden, toen de trend voor het eerst sinds de nineties weer beetje in opkomst kwam. Ik zag ze steeds vaker voorbij komen op Lookbook en fashionblogs, maar in Nederland waren ze nog niet echt te krijgen. Good old Ebay verkocht ze gelukkig wel wink . Het is ook echt precies dezelfde als die ik als kind had. Ik moet zeggen dat ik deze eigenlijk het minst draag, het model oogt me toch iets te ‘goedkoop’, haha.

ChokerKettingen05
De twee kettingen hierboven zijn van Boohoo, één van mijn favoriete webshops. Ze zaten als set verpakt en ik weet nog dat de set erg betaalbaar was. Sowieso heeft Boohoo veel leuke en goedkope sieraden! De zilveren chokerketting is inmiddels – na een half jaartje – een beetje aan het verkleuren en er is een soort ‘knik’ in gekomen, dus dat is wel jammer. Zeker omdat dit mijn enige zilveren choker is. De zwarte leren ketting is wel nog helemaal heel. Ik vind ze in elk geval allebei erg leuk!

ChokerKettingen06


We gaan verder met drie kettingen van H&M die ik een paar weken geleden kocht. Nu heb ik dus een tweede zwarte ketting, maar die zat nu eenmaal bij de set haha. Echter is deze niet van leer maar van suède. De ketting met het maantje draag ik het meest, maar wanneer je ze alle drie bij elkaar draagt ziet het er ook erg leuk uit!


Last but not least, mijn nieuwste schatjes! Ze zijn van Chokerketting.nl. Als je leuke chokerkettingen zoekt en niet tientallen (web)winkels wilt hoeven afstruinen, is deze webshop echt een aanrader. Ze hebben een mooie collectie chokers in allerlei soorten en stijlen (zelfs in kleurtjes!) en de meesten zijn maar rond de vijf à zes euro.

De choker met het marmeren driehoekje is mijn favoriet en draag ik de laatste tijd bijna dagelijks. Die met de bloemen zal vooral heel leuk staan bij een boho-festival outfit. In augustus ga ik een week lang naar het Sziget-festival, dus deze gaat zeker in mijn koffer!


Dat was mijn collectie! Tot nu dan, want ik verwacht dat ik nog veel meer chokers ga verzamelen. Zulke kettingen geven je outfit een beetje een hipster-touch en daar hou ik wel van, haha.

Chokerketting met korting!

Heb jij nu ook zin gekregen om chokers te gaan shoppen? Met de kortingscode BELLAMANDY krijgen jullie 15% korting op je bestelling bij Chokerketting.nl!

De code is geldig t/m 16 mei, dus wacht niet te lang!


Heb jij ook chokerkettingen in je bezit?

.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Isabel 21 augustus 2017 at 22:18

  Vindt ze allemaal super leuk! Heb zelf nog geen choker ketting, moet er snel eentje kopen :)

  isabellaschoice.com x Isabel

 • Reply Shiralee 11 mei 2017 at 16:50

  Ah wat zonde van die zilveren Boohoo ketting! Wat een leukie. Ik heb nooit echt bij hun sieraden gekeken, eigenlijk. Ga ik eens doen. ;)

 • Reply kimmetjekims 9 mei 2017 at 15:48

  Oh wat een leukies! Ik heb ook van deze webshop een aantal chokers in mijn bezit. Erg blij mee nog steeds!!

 • Leave a Reply