Fashion

Naamketting van Names4ever


Vroeger hing ik mezelf als een kerstboom vol met opvallende sieraden. Tegenwoordig is mijn stijl een stuk rustiger. Minimalistische knopjes in mijn oren, een klein simpel kettinkje, en klaar is Kees. Ik vond het dan ook erg leuk toen ik door Names4ever werd benaderd om één van hun gepersonaliseerde sieraden te reviewen!

Bestellen

Het bestellen van een naamketting is leuk en erg gemakkelijk. De naamkettingen van Names4ever zijn er in alle soorten en maten en je kunt zelf ook een hoop aanpassen. Je kiest uit goud of zilver, mag zelf het lettertype bepalen en je kunt kiezen aan wat voor soort ketting je bedeltje komt te hangen. Uiteraard bepaal je ook welke tekst er op je ketting komt te staan. Ik heb in dit geval voor mijn eigen naam gekozen, maar het is ook erg leuk om de naam van je vriend of een dierbaar familielid erop te zetten!

Levering

De levering gaat erg snel. Ik had in eerste instantie zelf wat fout gedaan waardoor de bestelling niet goed was doorgekomen, maar hierover werd ik gelijk gemaild. Toen het opgelost was had ik de ketting binnen een paar dagen in huis. Dat vond ik erg snel voor een gepersonaliseerd sieraad! Het wordt geleverd in een schattig doosje. Pluspunt!


Naamketting

Een keuze maken uit het grote assortiment is lastig, maar uiteindelijk viel mijn keuze op dit model. Ik vond het wel grappig en leuk om de bedel verticaal te doen, maar je kon uiteraard ook kiezen voor horizontaal à la Carrie van SATC. Sterker nog, ze verkopen ook een ‘Carrie’ model met exact hetzelfde lettertype. Dat vond ik wel grappig. Leuk voor SATC fans!

Sommige mensen vinden een naamketting misschien een beetje ‘fout’, maar ik vind dat juist wel leuk! Het bedeltje van mijn ketting erg klein en subtiel – daar hou ik echt enorm van – maar je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Je kan er ook diamantjes en andere versiersels aan toevoegen als je het wat opvallender wilt.

De ketting die ik heb gekozen kost €24,95 en was daarmee ook gelijk de goedkoopste. De meeste andere zilveren kettingen uit het assortiment zitten rond de 35 euro – wat ik overigens alsnog erg betaalbaar vind aangezien het echt zilver is. Voor de gouden kettingen betaal je wel een stukje meer, maar hé, dan heb je uiteraard wel echt goud.

Naast naamkettingen verkoopt Names4ever ook andere gepersonaliseerde sieraden waaronder armbandjes, fotosieraden en vriendschapskettingen. Allemaal erg leuk om als cadeautje te geven, of natuurlijk gewoon voor jezelf wink

Heb jij ook een naamketting of een ander gepersonaliseerd sieraad?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply