Fashion

Outfit: Mandy op sneakers!?

Een paar jaar geleden was ik echt een meisje-meisje qua kledingstijl. Je kon me uittekenen in jurkjes, rokjes, bloemetjes en hoge hakken. Er was een tijd dat ik zelfs geen enkele spijkerbroek in mijn kast had, om maar een voorbeeld te noemen. Geen idee waarom, maar de afgelopen jaren begint mijn stijl wat om te slaan. De onhandige jurkjes en de hakken waar je blaren aan overhoudt, worden langzaam verruild voor comfortabele kleding. Fijne truien, goede jeans en vooral: platte schoenen.

Vooral het schoenenproces heeft een tijdje geduurd. Pumps werden platte laarsjes, daarna gympen, maar tegenwoordig dus ‘zelfs’ sneakers. En zo gebeurde het dat ik vanaf nu ook de trotse eigenaar ben van een paar hippe Adidasjes.


Zijn ze niet gaaf? Het zijn de Adidas Court Vantage sneakers en ik kreeg ze van de webshop Sooco. Ik heb maat 36 gepakt, maar ze zijn eigenlijk iétsje te groot. En dat terwijl – volgens een bevriende sneakerfreak – Adidas vaak klein uitvalt. Geen idee hoe het kan dat zelfs deze maat me nog wat te groot is, maar ach; nu in de winter draag ik er toch dikke sokken in dus dan zitten ze als gegoten!

Ik laat zien met welke outfit ik mij nieuwe sneakers combineer!


De trui en de broek zijn ook nieuw! Ik ben van april tot september én van december tot begin februari op Curacao geweest (ik ben pas sinds vorige week weer terug!) en het is echt even omschakelen qua temperatuur. Ook was mijn wintergarderobe wel aan een update toe, aangezien ik al bijna een jaar geen winterkleding heb gekocht haha. Dus ging ik naar de H&M en kocht deze broek en trui. Allebei héél budget, de trui was 10 euro en de broek 20. Een koopje toch?


Ik vind de wassing van deze jeans zo gaaf!


Ook van H&M: dit leuke kettinkje.


Nogmaals een close-up van mijn mooie nieuwe schoenen!
Ze lopen ook erg lekker. Sinds kort werk ik in een restaurant en een lange werkdag is mákkelijk vol te houden op deze comfortabele sneakers. Geen zere voetjes meer! (Maar nog wel zere armen van de zware dienbladen, haha).

Wat voor schoenen draag jij het liefst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply