Outfit of the day – Bohemian skirt

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een outfit of the day plaatste. Ik ben nu eenmaal niet zo’n fan van winterkleding, en buiten in de kou fotograferen? Nah, liever niet. Nu ik op Curacao woon kan ik weer lekker zomerse kleding dragen én worden de foto’s lekker buiten in het zonnetje gemaakt. Daarom laat ik jullie nu met liefde één van mijn favoriete outfits zien!Vlak voordat ik naar Curacao vertrok werd ik benaderd door de webshop JeroenBeekman.nl. Of ik wat leuks wilde uitzoeken? Maar natuurlijk! Met een half jaartje tropisch eiland in het vooruitzicht kon ik wel wat zomerse kleding gebruiken. Hoewel de webshop volgens mij een iets volwassenere doelgroep heeft, wist ik toch wat leuks uit te zoeken: ik werd namelijk op slag verliefd op deze rok.

Ik ben sowieso erg gek op de bohemian stijl en naar zo’n lange rok met print was ik al een tijd op zoek. Helemaal leuk dus! Hij is trouwens van het merk Geisha, en ik moet erbij zeggen dat ‘ie niet heel goedkoop is, maar dat merk je ook wel aan de kwaliteit. Het stofje is namelijk superfijn.

Wat trouwens wel jammer was – ik had het kunnen verwachten met mijn 1.55m – is dat de rok te lang was. Gelukkig heb ik een heel handige, lieve buurvrouw die ‘m voor mij korter heeft gemaakt. Je ziet er niks van, en hij past nu perfect!

Ik combineer het altijd met een basic hemdje, leuke slippertjes, en verder niet te veel poespas. Zo heb ik een simpele, luchtige maar toch classy outfit om lekker mee door Willemstad te slenteren.
I like it!


Draag jij weleens een lange rok?

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *