Fashion

Outfit of the day – Bohemian skirt

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een outfit of the day plaatste. Ik ben nu eenmaal niet zo’n fan van winterkleding, en buiten in de kou fotograferen? Nah, liever niet. Nu ik op Curacao woon kan ik weer lekker zomerse kleding dragen én worden de foto’s lekker buiten in het zonnetje gemaakt. Daarom laat ik jullie nu met liefde één van mijn favoriete outfits zien!Vlak voordat ik naar Curacao vertrok werd ik benaderd door de webshop JeroenBeekman.nl. Of ik wat leuks wilde uitzoeken? Maar natuurlijk! Met een half jaartje tropisch eiland in het vooruitzicht kon ik wel wat zomerse kleding gebruiken. Hoewel de webshop volgens mij een iets volwassenere doelgroep heeft, wist ik toch wat leuks uit te zoeken: ik werd namelijk op slag verliefd op deze rok.

Ik ben sowieso erg gek op de bohemian stijl en naar zo’n lange rok met print was ik al een tijd op zoek. Helemaal leuk dus! Hij is trouwens van het merk Geisha, en ik moet erbij zeggen dat ‘ie niet heel goedkoop is, maar dat merk je ook wel aan de kwaliteit. Het stofje is namelijk superfijn.

Wat trouwens wel jammer was – ik had het kunnen verwachten met mijn 1.55m – is dat de rok te lang was. Gelukkig heb ik een heel handige, lieve buurvrouw die ‘m voor mij korter heeft gemaakt. Je ziet er niks van, en hij past nu perfect!

Ik combineer het altijd met een basic hemdje, leuke slippertjes, en verder niet te veel poespas. Zo heb ik een simpele, luchtige maar toch classy outfit om lekker mee door Willemstad te slenteren.
I like it!


Draag jij weleens een lange rok?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jessica 21 mei 2016 at 11:54

  Ik word helemaal happy van die foto van jou met je armen in de lucht :) En de rok staat leuk, kan me voorstellen dat die heerlijk is om aan te trekken op Curacao :)

 • Reply monica 20 mei 2016 at 19:25

  Hele leuke rok. Ik hou daar wel van.

 • Reply Sandra 20 mei 2016 at 17:31

  Toffe rok! Precies ook een print wat ik gaaf vind. Komt niet vaak voor haha. Gelukkig heeft je buurvrouw hem korter kunnen maken! Dat alles te lang is heb ik ook altijd, boehoe. :’)

 • Reply Mariëlle 20 mei 2016 at 14:37

  Heeee je bent net zo groot, uuuuh klein, als ik haha :P Ik vind hem je erg goed staan, leuk!

 • Reply Lonneke 20 mei 2016 at 08:49

  Wat een leuke outfit, ik hou hier ook van!

 • Reply Lindsey Beljaars 20 mei 2016 at 08:27

  Staat je goed Mandy! X

 • Leave a Reply