Fashion

Trend: de co-ord


De jumpsuit kennen we nu wel, evenals de cut out dress. Een combinatie van deze trend heet de co-ord (of de two piece): een topje met een matchend broekje of rokje. Ik zie het steeds vaker op (fashion)blogs voorbij komen en ik vond het er leuk uitzien, dus wilde ik het hebben. Nu bleek het in Nederlandse winkels nogal moeilijk te vinden. Maar kom je ze op (buitenlandse) webshops wel af en toe tegen! Vandaag laat ik jullie een aantal leuke exemplaren zien.


De webshop Boohoo is één van de goedkoopste en makkelijkste winkel als het gaat om co-ords. Zij verkopen het namelijk als set! In tegenstelling tot de meeste webwinkels, waar je de hele shop moet doorzoeken om twee matchende dingen te vinden. Het grootste deel van het aanbod is met rokjes, maar er zijn ook co-ords met broekjes te vinden.
► Het setje met fleurige bloemetjes kost €38.
► Een wat veiligere keuze is deze grijze co-ord. Deze is met €23 ook een stukje goedkoper.
Palmboompjes zijn altijd goed! Deze is €38


► Ook H&M verkoopt co-ords. Alleen moet je dan wel het topje en het rokje apart kopen (dus dat is even goed zoeken in de (web)winkel!) Zowel het topje als rokje kosten €10 per stuk.
► Dit palmbladeren printje zie je deze zomer vaak voorbij komen, dus de co-ords konden niet achterblijven! Deze is weer van Boohoo en kost €23
► Bij Boohoo vond ik ook deze classy zwarte variant voor €30


Een andere winkel die veel co-ords verkoopt is New Look. Ook hier moet je in de meeste gevallen het bovenstuk en onderstuk apart kopen, maar in de webshop staat het allemaal wel netjes bij elkaar. Zo hoef je dus niet alles te doorzoeken (zoals bij bijvoorbeeld H&M wel het geval is). Wel is New Look iets prijziger. De prijzen staan in Britse ponden aangegeven, maar ik heb de bedragen voor dit artikel even omgerekend naar euro’s.
► Aztec print en glitters zijn wat mij betreft een perfecte combinatie. Het topje kost €34,75 en het broekje kost ook €34,75. Bij elkaar wordt dat vrij duur, maar hé, het setje is wel erg mooi!
►Pastelkleurtjes zijn hot en dit setje oogt lekker zomers.
Het floral topje is €20,84 en het broekje €25,02
►Wederom bloemetjes, maar dan wat opvallender. Dit is een echte eyecatcher! Het bovenstuk kost €20,84 en het broekje is ook €20,84

Ik zou Mandy niet zijn als ik ook bij deze trend eerst Ebay afstruin voor een budget variant. Toen ik een aantal weken geleden keek was er nog niet zo veel. Er waren wel veel ‘strand-varianten’ met héle kleine topjes met een wirwar aan bandjes, maar zoiets zocht ik niet. Ik wilde iets wat ik ook gewoon zo aan kon!

Toen ik vandaag weer op Ebay zocht, was het aanbod gelukkig al een stuk groter! Ik kwam erachter dat je het beste niet kunt zoeken op ‘co-ord’ of ‘two-piece’, want die termen zijn blijkbaar te hip. De beste resultaten krijg je namelijk met de zoektermen ‘top shorts set’ (als je een co-ord met broekje wilt) of ‘top skirt set’ (als je een rokje wilt). Ik heb er inmiddels zelf ook een besteld voor ongeveer 10 euro (ja, voor de complete set) en als ik die over een tijdje binnen heb zal ik hem uiteraard even showen!

Wat vind jij van deze trend?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Bettie 11 juli 2015 at 11:54

  Leuk! Zitten een aantal leuke setjes tussen. Ik wist niet dat dit een trend was op dit moment.

 • Reply Manon 11 juli 2015 at 11:50

  iK vind het echt super leuk, maar mij staat het niet!

 • Reply Eva 11 juli 2015 at 09:18

  Ben benieuwd welke je hebt gekocht op Ebay :) Ik vind het een leuke trend maar ik weet niet of ik het lef zou hebben om het te dragen. Vooral de grijze vind ik eigenlijk erg mooi :) Met die knop in het shirtje, dat heeft wel wat. Wie weet als ik jou aankoop van Ebay zie dat ik er dan zelf ook eentje wil haha!

 • Reply Simone 10 juli 2015 at 23:35

  Ik vind het er echt super leuk uitzien! Ik weet alleen niet of ik het zou durven dragen met mijn figuur. Maar als ik het zou dragen, wel een fleurige variant :D

 • Leave a Reply