Freebies

FREEBIES: Wallpapers #05

HEADER
Het heeft eventjes op zich laten wachten, maar ik heb weer een nieuwe serie wallpapers gemaakt. Dit keer met een smakelijk thema: donuts! Klik snel verder om alle wallpapers te zien en om ze te downloaden.

Donuts05
Donuts04
Donuts03
Donuts06
Donuts02
Donuts01

Om ze te downloaden hoef je alleen maar op de afbeelding te klikken. De wallpaper opent dan in groot formaat en je kunt ‘m gelijk opslaan.

Deze wallpapers zijn door mij ontworpen en getekend (voor degene die het zich afvraagt: in Photoshop, met een Wacom tekentablet). Ze zijn bedoeld voor privégebruik. Mocht je ze willen gebruiken voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld je blog), dan zou ik een bronvermelding erg waarderen.

Daarnaast heb ik deze keer een klein watermerkje toegevoegd. Dit aangezien één van mijn vorige creaties inmiddels over het hele internet rondzwerft, zonder enkele bronvermelding naar mij toe. Hopelijk vinden jullie dit niet al te storend!Heb je zelf nog ideetjes voor een volgende serie wallpapers, let me know!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Simone 19 september 2015 at 09:34

  Ze zijn weer super leuk! Ik zou willen dat ik dit ook kon. Misschien toch maar eens over nadenken om zo’n tablet aan te schaffen. Of zou dit ook gaan met een iPad en een speciale app ofzo?

 • Reply Nicole 18 september 2015 at 21:55

  Ze zijn echt zo leuk!

 • Reply Eva 15 september 2015 at 21:08

  Donuts! <3 zo tof haha! Nu heb ik trek gekregen ;) Misschien leuke herfst wallpapers voor de volgende serie?

 • Reply Petra 15 september 2015 at 10:43

  ze zijn superleuk,…ik heb donuts gedownload, want die is zo leuk.

 • Reply Renske 15 september 2015 at 09:07

  Ik geef je groot gelijk dat je een watermerk toevoegt! :) Ik vind trouwens die met ‘Donuts!’ hartstikke leuk!

 • Leave a Reply