Gadgets en technologie

Mijn iPhone hoesjes stash


Zooo, kennen jullie me nog? Ik heb al een tijdje niks van me laten horen. Ik ben heel druk met de voorbereidingen voor mijn vertrek naar Curacao en de laatste loodjes op school. Het is even heel stressvol, maar het komt allemaal goed! Nu gaan we het over iets leuks hebben. Zoals jullie misschien weten ben ik een groot fan van telefoonhoesjes en geef ik mijn iPhone het liefst elke dag een andere outfit. Onlangs kreeg ik weer een paar nieuwe hoesjes binnen, en daarom leek het me leuk om eens mijn complete verzameling te laten zien!


Deze drie heb ik allemaal van Ebay. Toen ik mijn iPhone net had wilde ik ‘m wel beschermen maar wilde ik de mooie gouden achterkant niet verstoppen. Daarom bestelde ik toen het doorzichtige hoesje (rechts). Al snel was ik daarop uitgekeken en bestelde ik steeds meer vrolijke, gekleurde telefoonhoesjes. Op Ebay kosten ze gelukkig geen drol! Die met de pinguïns is nog steeds één van mijn favorieten.


Bij diezelfde Ebay bestelling zaten ook deze twee exemplaren. Links vrolijke gekleurde bloemetjes, en rechts is het wat moeilijker te zien maar dat zijn Bambi’s! bigsmile Echt heel schattig. Tot nu toe waren de hoesjes die ik kocht allemaal half doorzichtig, waardoor de gouden achterkant van mijn telefoon mooi zichtbaar bleef.


Maar ik heb ook een aantal hoesjes die niét doorschijnend zijn, zoals de drie hierboven. De flipcase links heeft een fantastische kleur, maar eigenlijk gebruik ik ‘m niet zo vaak. Heel leuk en handig dat je hier behalve je telefoon ook je pasjes in kwijt kunt, maar in een ver verleden is mijn mobiel met flipcase (inclusief bankpas, ID kaart, OV kaart, etc.) ooit gestolen. En dat was echt een drama! Daarom gebruik ik zulke hoesjes niet meer, haha. In het midden een hoesje met práchtige glittersteentjes, en helemaal rechts een hoesje dat ik ooit zelf ontworpen heb. Je ziet het niet zo goed, maar er staan ijsjes op en deze heb ik zelf getekend en op een hoesje laten drukken. Heel tof!


Mijn nieuwste exemplaren vind ik echt te gek. Ze zijn van het merk Casetastic. Dit merk verkoopt ook hele toffe hoesjes met drukke, kleurrijke printjes (een beetje zoals bij de eerste foto’s uit dit artikel, maar dan leuker!), en hoewel de verleiding groot was, besloot ik eens voor wat ‘rustigere’ hoesjes te gaan. Marmer is natuurlijk helemaal hip, maar gek genoeg had ik nog helemaal niks met marmer print in huis! Dan mijn telefoon maar wink Deze gebruik ik momenteel dus, en het ziet er echt heel classy uit. Verder nog een hoesje met slangenprint (ik blijf daar een zwak voor hebben). Het ziet er bijna uit als echt leer, maar het is (net als het marble hoesje) gewoon gemaakt van dun, soepel plastic/rubber. Dat vind ik dan ook de fijnste soort hoesjes, je telefoon wordt er niet ‘dik’ of zwaar van en de knopjes aan de zijkant blijven makkelijk te gebruiken.


Dat was dan mijn iPhone hoesjes collectie! Het is eigenlijk ernstig hoe veel ik er heb, zeker als je bedenkt dat ik deze iPhone 6 pas een half jaartje heb. Haha, oeps! Ik heb mijn iPhone bijna de hele dag in mijn hand dus ik vind het gewoon leuk als ‘ie er goed uitziet wink Gelukkig is het geen dure hobby!

Heb jij ook zo veel telefoonhoesjes?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ester 27 november 2016 at 00:09

  Wat leuk om te zien! Zelf heb ik eigenlijk meestal maar één hoesje. Ik houd sowieso niet van backcovers omdat ik vind dat die mijn telefoon niet voldoende beschermen. Het scherm en dus het meest kwetsbare deel, is namelijk nog altijd open en bloot. Zelf zweer ik bij flipcases en het liefst ook van wat betere kwaliteit. Ik had eerst altijd super goedkope hoesjes van Ebay enzo, maar die werden vaak na een paar weken al lelijk. Goedkoop is dan uiteindelijk ook duurkoop. Mijn huidige hoesje is een rood leren flip case van Decoded waar ik erg tevreden over ben.

 • Reply Lisanne 13 april 2016 at 16:49

  Zitten echt leuke hoesjes bij, die met glitters vind ik vooral leuk!

 • Reply Dilini 8 april 2016 at 12:27

  Wow wat veel! Vind het glitterhoesjes wel super mooi. Vroeger had ik ook een telefoonhoesjes stash. Helaas niet meer. Ik heb 2 hoesjes( krijg ik van me zusje). Ik wissel nooit af haha.

 • Reply Lindsey Beljaars 7 april 2016 at 09:59

  Wat een schattige hoesjes, vind vooral die ‘marble case’ heel erg mooi!

 • Leave a Reply