Gadgets en technologie

New in | Telefoonhoesje


Mijn telefoon en ik zijn onafscheidelijk. Met liefde, zorg en aandacht zoek ik accessoires uit om ‘m hip te maken. De laatste tijd ging mijn plastic vriendje door het leven met een kleurrijk plastic achterkantje. Maar natuurlijk biedt zo’n achterkantje niet erg veel bescherming en aangezien ik hem altijd los in mijn tas gooi, leek het me een goed idee om voor een wat steviger hoesje te kiezen. Bij deze mijn nieuwe aanwinst! Wel roze natuurlijk.Het telefoonhoesje dat ik ontving is gemaakt van roze leer, met een lekker zachte binnenkant zodat je telefoon krasvrij blijft. Ook zorgt deze binnenkant ervoor dat de vingervlekken van het touchscreen verdwijnen. Dubbel praktisch dus! Verder viel me op dat het hoesje luxe aanvoelt en mooi is afgewerkt.

Het hoesje is lekker groot en er past dus zo’n beetje elke telefoon in. Mijn ‘ouderwetse’ Samsung S4 zit er stevig in, maar er zou ook makkelijk een grotere of andere telefoon in passen. Handig, want eigenlijk wil ik binnenkort een iPhone kopen. Kan ik dit hoesje mooi blijven gebruiken.

Dit hoesje is verkrijgbaar via GSMpunt.nl, een uitgebreide webshop met alles wat je nodig hebt voor je mobiel. Heb je een wat modernere telefoon, geen nood. Want zelfs voor de allernieuwste modellen hebben ze al leuke accessoires, zoals de nieuwe Samsung Galaxy S6 Hoesjes.


Mijn collectie telefoon hoesjes blijft zich maar uitbreiden. En zeg nu zelf, dit is toch veel leuker dan een saaie, witte mobiel? smile Bovendien hoef ik me nu geen zorgen meer te maken dat mijn mobiel schade oploopt in mijn volle, rommelige tas.

Ben ik de enige, of zijn er meer mensen met een (te) grote collectie telefoonhoesjes? En hoe beschrem jij je telefoon het liefst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply JenniferZblog 4 mei 2015 at 00:29

  Heel leuk! En ik heb dezelfde telefoon hahahah

 • Reply Melissa 2 mei 2015 at 20:56

  Superleuk hoesje! Lekker girly :)

 • Reply Fashionnewsforgirls 1 mei 2015 at 14:37

  leuk!!

 • Reply Anna 1 mei 2015 at 12:39

  Wat een prachtig kleurtje, mooi!

 • Reply Manon 1 mei 2015 at 11:24

  Wauwie wat een leuk hoesje! i love the color haha. Mooie foto’s heb je ook gemaakt

 • Reply Nicole 1 mei 2015 at 11:05

  Wat een mooi en chique hoesje!

 • Reply Maaike 1 mei 2015 at 10:46

  Wauw, mijn complimenten voor de prachtige foto’s die je hierbij gemaakt hebt! En wat een leuk, lichtroze hoesje zeg <3

  • Reply Mandy 3 mei 2015 at 19:14

   Dankjewel Maaike! Ik probeer mijn fotografie te verbeteren dus dat is leuk om te horen :)

  Leave a Reply