Lifestyle

De állermooiste mannen


Als single lady is er niks mis mee om af en toe weg te dromen bij knappe, onbereikbare mannen. Want hé, naar de bioscoop gaan puur omdat er een knappe vent in de film speelt, dat doet toch iedereen? Ikzelf heb ook een enorme crush op verschillende beroemdheden. Benieuwd wie mijn favoriete beroemde mannen zijn?

Josh Duhamel


Ik zag Josh Duhamel, een 41-jarige acteur, voor het eerst in de film ‘Life as we know it’ en was op slag verliefd. Deze man is gorgeous! Helaas voor mij is hij al getrouwd (met Fergie!) en heeft hij inmiddels een kindje. Maar gelukkig kan ik nog lekker blijven zwijmelen bij zijn films!

Dinand Woesthoff


Mijn favoriete man uit ons eigen kikkerlandje, Dinand van de band Kane. Ik heb Kane al een aantal keren live gezien, en geloof me als ik zeg dat Dinand in het echt nog knapper is. Hij beschrijft echt precies waar ik op val: een beetje hipster, een beetje fout, en een baardje. Helaas is hij 41 en een beetje onbereikbaar.

Bradley Cooper


Bradley ken je vast al uit ‘The Hangover’ of ‘Silver Linings Playbook’. Behalve dat hij een briljante acteur is, ziet hij er ook nog eens erg goed uit. Ik moet zeggen dat ik hem ‘in beweging’ er beter uit vind zien dan op foto’s, maar serieus: kijk die ogen!

Johnny Depp


We sluiten af met mijn grote favoriet. Need to say more? Hallo! Johnny Depp is werkelijk de meest perfecte man die ik ooit heb gezien. Oké, hij zit onder de tattoo’s, draagt ietwat vreemde kleding en is 50 jaar oud. Een beetje fout dus. Maar wat is die man mooi! En leuk, en knap, en grappig…

Aan de hand van dit lijstje kan ik een conclusie trekken. Ik hou over het algemeen van donker haar. Verder trek ik de pijnlijke conclusie dat ik op bejaarde, foute hipsters val. Met een baard. Dat wordt me nog een zoektocht, haha!

Welke bekende man is jullie favoriet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply scroobiuspip 5 maart 2014 at 23:50

  Jaaa Josh! Heb je de serie Las Vegas ooit gezien? Zo niet, sowieso doen! Hij is heeel leuk daar.

  • Reply Mandy 7 maart 2014 at 01:05

   Ik heb de serie (en Josh!) wel ooit voorbij zien komen, maar ik heb het nooit echt gevolgd. Misschien toch maar eens doen ;)

 • Reply Joyce 2 maart 2014 at 20:38

  Josh, inderdaaaad! Ik zag hem vroeger al in Las Vegas en toen vond ik ‘m al heel leuk. Verder is Ruud Feltkamp ook niet verkeerd om te zien, haha.

 • Reply me 2 maart 2014 at 16:10

  Voor mij perfecte leeftijden want ik ben van dezelfde leeftijd hahaha. Helaas gaan dit soort mannen toch vaak voor jonge vrouwen…dus hoppa meiden jullie maken een kans. :P

 • Reply Manon 2 maart 2014 at 10:00

  Ik vind Josh wel mooi

 • Reply Sharrel 1 maart 2014 at 17:51

  Doe mij maar een Johnny Depp! God wat is hij knap zeg.

  x

 • Leave a Reply