Lifestyle

De mustbrings op een zomerse dag!

Foto-Tas
In de maanden juni, juli en augustus draait de zon overuren in het mooie Nederland. Ben je vrij van al je dagelijkse verplichtingen? Dan ga je uiteraard op zoek naar een vrij plekje op het overvolle terras en bestel je een lekkere zomerse cocktail. Waarschijnlijk heb je jouw zomervakantie niet op de minuut af ingepland en is er altijd ruimte voor een spontane actie. Zorg dat de inhoud van jouw tas altijd voorbereid is op deze spontane tripjes en activiteiten.
Bescherming all over
Een onverwachte en spontane dag weg levert super veel plezier op en daar kunnen al jouw voorbereidingen nog een schepje bovenop doen. Het kan zomaar zijn dat je wakker wordt zonder plannen en ’s middags eindigt op een terras of op een handdoekje op het strand. Op zo’n zomerse dag is UV-bescherming onmisbaar, maar bij een spontaan dagje weg weet je dit natuurlijk niet van te voren. Kies daarom voor een dagcrème met SPF en zorg ervoor dat je elke ochtend ingesmeerd bent! De dagcrème gebruik je sowieso en daarbij is de zonnefactor mooi meegenomen. Een tweede optie is een BB cream met SPF. Nu zit de zonnefactor in je foundation, iets wat je waarschijnlijk ook bijna elke ochtend gebruikt.

Voorkom verbranding 2.0
Naast de BB cream en dagcrème is het verstandig om ook altijd een mini zonnebrand in je tas mee te nemen. Bijsmeren is belangrijk en zo’n kleintje neemt amper ruimte in beslag in jouw tas. De grote vraag blijft echter: wanneer smeren we ons in en met welke factor? Daar geeft de Zon Wijzer app van Nivea jouw een uitstekend antwoord op! Zoom in op jouw locatie en bekijk de UV-straling op die specifieke plek. De app geeft een seintje wanneer jij je weer moet insmeren en met welke factor je dit moet doen. Zorg dat je jouw telefoon na het checken van de app weer aan de kant legt of dat je de telefoon beschermt met LG Spirit hoesje. Zonnebrand op je gloednieuwe smartphone is natuurlijk niet zo fijn!

Als je haar maar goed zit
Als je de hele dag in de weer bent geweest, wil je het liefste even afkoelen en verfrissen onder de douche. Helaas laat onze drukke planning dat niet altijd toe en moeten we het op een andere manier aanpakken. Droogshampoo is in deze situatie een uitstekend hulpmiddel en is kan echt jouw redder in nood betekenen. Deze speciale soort shampoo spuit je in je haar, waarna al het vet als sneeuw voor de zon verdwijnt. Kies voor een kleine variant en zorg dat deze een vast plekje in je tas krijgt.

Een tijdelijke spiegel
Ook een spiegel is van onmisbaar belang tijdens een dag weg. Helaas zijn spiegeltjes erg kwetsbaar en kunnen ze gemakkelijk barsten in jouw tas. Zorg dat jij jouw smartphone of tablet altijd met je meedraagt (waarschijnlijk doe je dat al) en gebruik deze als tijdelijke vervanger van een spiegel. Zet je gadget rechtop neer in LG Magna hoesje of houder, start de selfie cam op en hallo spiegel! Deze handige constructie bespaart een spiegel in je tas en is prima voor een dag op pad.

Sarong
Stop met wat je aan het doen bent en voorzie je garderobe direct van een fashionable sarong! Dit is een dunne lap stof die je voor bijna elke gelegenheid kunt gebruiken. Overdag draag je hem als jurkje, bij een uitstapje naar de ijssalon op het strand als omslagrok en ’s avonds komt ‘ie goed van pas als verwarmende sjaal. Het dunne stofje neemt bijna geen plek in beslag in jouw tas en is ideaal tijdens de zomerperiode.

Dus, pak je favo tas erbij en stop er een mini zonnebrand in, een droogshampooflesje, een fashionable sarong en natuurlijk je smartphone voorzien van een hoes. Wat neem jij nog meer standaard mee in je tas?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Manon 26 juni 2015 at 14:28

    Leuk om te lezen! Ik moet echt geen zonnebrand vergeten

  • Reply Nicole 26 juni 2015 at 11:56

    Wat leuk om te zien! Ik neem eigenlijk altijd een borstel mee en een flesje water.

  • Leave a Reply