Lifestyle

iPhone hoesjes van Ebay #2


Een tijd geleden maakte ik al een artikel over leuke iPhone hoesjes van Ebay. Inmiddels is dit één van mijn best bekeken artikelen. Daarom leek het me leuk om een vervolg te maken. Kijk mee naar al het moois dat ik gevonden heb.

De vorige keer richtte ik me in het artikel op de iPhone 4, voor dit artikel ging ik op zoek naar hoesjes voor de iPhone 5. Ook al heb ik deze zelf niet meer (lees hier waarom) ik vond het toch leuk om voor dit artikel met de tijd mee te gaan. Heb je zelf geen iPhone 5, de meeste van de onderstaande hoesjes zijn ook verkrijgbaar voor andere telefoons zoals de iPhone 4 en Samsung.


Laat ik beginnen met het hoesje dat ik misschien wel het allerleukst vind, de Aristokatten! Echt ontzettend schattig. De iPhone die ik nu heb is maar voor tijdelijk, tot ik iets anders kan kopen, en toch zit ik erover te denken om dit hoesje te bestellen. Hij is hier te koop voor 7,99. Dan een iets simpeler hoesje, maar niet minder leuk! Hij is van dezelfde verkoper, en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo is er ook een roze, blauwe of groene variant. Deze kost slechts 2,99! Als laatste in dit rijtje gaan we weer terug naar Disney. Hoe schattig is het om Minnie Mouse oortjes aan je mobiel te hebben? Deze is wederom van dezelfde verkoper en kost 6,99. Leuk om te weten: er is ook een Mickey variant!


Ook zo gek op Parijs? Dan is dit eerste hoesje ideaal voor jou. Door de verfspetters ziet het er lekker artistiek uit. Hij is bij deze verkoper verkrijgbaar voor een betaalbaar prijsje van 1,99. Verslaafd aan M&M’s? Niks om je voor te schamen, pas je iPhone erop aan! Voor 4,69 kun je hem hier kopen.


Een schattig hartje voor je mobiel koop je hier voor 2,99. Diezelfde verkoper verkoopt ook dit enorm leuke uiltje, ook voor maar 2,99. Meer fan van de kleur roze? Dan is dit laatste hoesje met een  schattig katje erop misschien wel iets voor jou. Deze vind je hier voor een prijsje van 3,19.


Als laatste wat hoesjes in een andere categorie, namelijk flip cases. Deze zien er niet alleen leuk uit, maar zorgen ook dat het schermpje van je geliefde iPhone in tact blijft. Vooral de eerste met de eiffeltoren vind ik echt enorm leuk. Deze is hier verkrijgbaar en kost 5,59. Het tweede hoesje is erg bijzonder, het lijkt namelijk net alsof het van hout is gemaakt. Erg tof, dit heb ik nog nooit eerder gezien. Dit hoesje vind je bij deze verkoper. Het laatste hoesje is in mijn ogen het meest praktisch, want als je ‘m openslaat zitten er vakjes waar je je pasjes in kan stoppen. Heel handig, zo hoef je nooit meer je portemonnee mee te zeulen. Deze koop je hier voor een prijs van 6,96

Alle prijzen zijn overigens in dollars. Dat betekent dat de prijs omgerekend in euro’s nog iets lager is. Dat is dus mooi meegenomen! Mocht je toch de exacte prijs willen berekenen dan kan dat hier. Let op: Al deze hoesjes zijn van Ebay. Mocht je nog geen Ebay account hebben, dan kun je hier lezen hoe dat moet.

Welk hoesje vinden jullie het leukst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Annemieke 25 maart 2015 at 12:29

  Vind het stuk voor stuk leuke hoesjes, dank voor het delen. Mijn favorieten zijn die van de M&M’s en de uil.

 • Reply Veerle 16 april 2014 at 11:33

  oh, dat hoesje van Marie is zo cute!

 • Reply Joyce 19 maart 2014 at 15:44

  Die M&M en die van artisokat zijn echt zoooo leuk!

 • Reply mirella 7 maart 2014 at 12:07

  die m&m iphone hoesje is echt super leuk!

 • Reply Roshelle 24 februari 2014 at 08:52

  Je hebt echt leuke uitgekozen! Ik heb op dit moment een tijgerhoesje om mijn telefoon, ook van Ebay!

 • Leave a Reply