Lifestyle

iPhone hoesjes van Ebay


Zoals jullie misschien wel weten ben ik verslááfd aan Ebay. Laatst was ik aan het rondkijken voor leuke, goedkope hoesjes voor mijn iPhone en ik heb heel veel leuks gevonden. Ondanks dat ze allemaal erg goedkoop zijn, mag ik er van mezelf maar 1, misschien 2, kopen. Helpen jullie me kiezen?


Het eerste hoesje heeft een leuk Aztec printje. Ik ben gek op die print! Deze vond ik hier, en kost $1.68. De tweede vind ik ook erg schattig! Die kost $2.67 en is hier verkrijgbaar. De derde, met de kersjes zag ik eerst voor een prijs van $1,50, maar deze is inmiddels uitverkocht. Wel vond ik hem hier nog terug voor een iets hogere prijs van $6,99. Dat scheelt nogal, maar het is alsnog niet heel duur voor een iPhone hoesje.


Het vierde hoesje zag ik bij deze verkoper voor een prijs van $2.67. Nummer vijf vind ik enorm schattig, ik ben gek op Disney! Helaas kon ik deze inmiddels niet meer vinden op Ebay, dus deze valt helaas af. De zesde is te koop bij deze verkoper en heeft weer een Aztec printje, erg leuk! Wederom voor een prijs van slechts $1.68.


Het zevende hoesje vind ik pretty! Volgens mij is de rand van rubber, dat beschermt je telefoon toch wat beter dan plastic. Deze is hier te koop voor $4.99. De volgende is weer ietsje duurder, namelijk $6.98 maar als Disney fan vind ik deze toch echt enorm leuk! Het laatste hoesje is ook meteen de duurste, maar als Hello Kitty fan kon deze niet uit het lijstje ontbreken. Deze vond ik hier en kost $9,98.

Dus nu mijn dilemma, welke zal ik kiezen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Stefanie 29 maart 2013 at 18:16

  zien er wel erg leuk uit ;) ik gebruik alleen altijd een rubberen hoesje, voor mijn gevoel zien die beter beschermend dan van die hard cases. Helaas zijn er niet echt leuke motiefjes te vinden.

 • Reply BeautyFrique 26 maart 2013 at 13:40

  Wat een mooie hoesjes! Ik vind nr 1, 2 en 6 de mooiste :)

 • Reply Han 25 maart 2013 at 16:02

  Leuk hoor! Ik ga voor de laatste!

 • Reply Estrella 25 maart 2013 at 12:58

  Zitten leuke hoesjes tussen! Zelf gebruik ik eigenlijk uitsluitend van die flip-over cases. Die zijn er vaak in minder leuke printjes enzo, maar ik heb één keer zo’n cover als die hierboven gebruikt en ik vind dat toch een beetje eng omdat het scherm niet beschermd is.

 • Reply Faith 25 maart 2013 at 10:27

  Ik ben echt verliefd op ze allemaal!!!!

  Die kersjes zo leuk!

 • Reply Sofie 25 maart 2013 at 08:43

  Wat een leuke hoesjes allemaal! Ik ga de twee met Aztec printjes bestellen :)

 • Leave a Reply