Food, Lifestyle

Leuke Instagram accounts – Food

FoodHeader
Vorige week maakte ik een artikel over de allerleukste beauty accounts op Instagram. Maar natuurlijk heeft Instagram meer te bieden dan alleen mooie make-up plaatjes. Daarom bij deze de volgende categorie van mijn favorieten op Instagram, namelijk food. Oftwel: heerlijk wegkwijnen bij mooi en lekker eten. Pas maar op dat je geen honger krijgt!


@designeatrepeat
Melissa heeft is een blogger uit Iowa (www.designeatrepeat.com) Ze omschrijft haar blog als een DIY, party- en food blog, gecreëerd door een glitter-geobserdeerde grafisch ontwerper. Haar Instagram account sluit hier perfect bij aan. Je vindt hier vooral feestelijk en zoet eten, dat ook nog eens prachtig en kleurrijk op de foto wordt gezet.


@Paulinevsterkenburg
De 23-jarige Pauline is half Nederlands en half Frans. Op haar account vind je lekkere tussendoortjes, maar ook gezond eten. De witte, cleane uitstraling van haar foto’s ziet er prachtig uit.
Ook heeft zij een blog die er minstens net zo mooi uitziet, op www.feed92.com


@Elleventy
Voor iedereen die vindt dat eten er vooral schattig en leuk moet uitzien, presenteer ik je één van mijn favoriete Instagram accounts. Samantha is heel creatief in de keuken en maakt de allerleukste koekjes! Het was heel moeilijk om maar drie foto’s te kiezen, want werkelijk alles wat ze maakt ziet eruit om op te eten (haha). Naast vrolijke koekjes maakt ze ook hele mooie taarten.

Food10
@Jamieoliver
Onmisbaar tussen de food pagina’s is natuurlijk Jamie Oliver. Waar de meeste accounts die ik volg vooral tussendoortjes en snacks laten zien, deelt deze beroemde kok complete maaltijden. Om honger van te krijgen. Mocht je even geen inspiratie hebben voor het koken, dan is dit account een aanrader!

Food11
@Julieskitchen
Naast liefhebber van lekker eten is Julie Lee ook fotograaf, wat resulteert in de mooiste plaatjes. De simpelste groenten weet zij op een ontzettend creatieve manier te presenteren. Super leuk om naar te kijken, zeker als je ook van fotografie houdt.


@Ni.na2212
“Life is uncertain. Eat desert first.” is het motto van dit Instagram account. Hierbij zou je veel toetjes en ijsjes verwachten, toch komen er vooral gezonde maaltijden voorbij. Desondanks zeker niet minder leuk, want de plaatjes zien er prachtig uit!


@Thebeautyassistant
Marloes is een Nederlandse beautyblogger (www.thebeautyassistant.nl) en foodliefhebber. Op haar Instagram plaatst ze foto’s uit haar dagelijks leven, make-up plaatjes, maar ook supermooie food-foto’s. Ze post vooral gezonde, maar heel lekkere dingen. Dit account is een inspiratiebron voor heerlijke smoothies en afwisselende ontbijtjes!


@food.baei
Op de meeste food-accounts word je doodgegooid met gezond eten. Op zich een goede trend, maar het kan best eentonig worden. Daarom gaat dit account lekker tegen de trend in. Bereid jezelf voor op frietjes, pizza, ijsjes, donuts en alles waar je afgetrainde bikinibody van naar de knoppen gaat! Ze hebben gek genoeg maar 170 volgers (oké ze zijn ook pas twee weken bezig, maar toch). Fastfood liefhebbers: ga dit account snel volgen! Want van alleen kijken en kwijlen word je gelukkig niet dik wink


@leesamantha
Vond je het creatieve koekjes account al leuk? Dan gaat hier je hartje waarschijnlijk nog sneller van kloppen. Deze vrouw heet toevallig, net als de vrouw van het koekjes-account, ook Samantha. Samantha is een food artist en haar motto luidt als volgt: “I cook, kids eat. I make food that tells a story.” Haar kunstwerkjes zien er dan ook ge-wel-dig uit! Ik zou het echt niet over mijn hart kunnen verkrijgen om dit op te eten bigsmile Mocht je nog meer mooie plaatjes willen zien, dan kun je ook haar website bekijken: www.leesamantha.com


@hollypaigefox
Op het account van Holly worden lifestyle- en foodfoto’s gecombineerd. De mooie foto’s bestaan uit zowel gezonde maaltijden (salades! smoothies! fruit!) als smakelijke guilty pleasures (taart! gebak! chocola!)


@cupcakesandcolorsss
Zoals ik tijdens het eten altijd doe, heb ik ook nu het lekkerst voor het laatst bewaard. Dit account verzamelt de mooiste cupcakes, om verliefd op te worden of om honger van te krijgen (kijk dan die Koekiemonsters!) Dat ik niet de enige ben die hiervan gaat watertanden blijkt wel uit het feit dat ze al bijna 200.000 volgers hebben. Mocht je nog niet genoeg zoetigheid hebben gezien: dezelfde makers hebben ook een account met de lekkerste en creatiefste taarten op https://instagram.com/cakesincolorss/

Hopelijk heb ik je hongerig gemaakt wink
Volg jij veel food-accounts op Instagram?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kim 24 juni 2015 at 20:18

  Ik ben gek op foodblogs en instagramaccounts. Weer een paar leuke blogs gevonden om te volgen.

 • Reply Ellemieke 21 juni 2015 at 19:35

  Wat supergaaf ! vooral die cupcakes en gevormde sushi

 • Reply Lisanne - ByLisanneNL 21 juni 2015 at 19:32

  Prachtige accounts! Ik sta er vaak van te kijken hoe mooi ze het allemaal maken, net kunstwerk :)

 • Reply Melissa 21 juni 2015 at 15:04

  Wauw wat een mooie plaatjes! Lijken me leuke accounts :)

 • Reply Natiza 21 juni 2015 at 15:00

  Oeeh wat mooie foto’s allemaal! Ziet er allemaal ook zo goed uit ^^

 • Reply Sanne 21 juni 2015 at 12:16

  Dankjewel om te delen, ik ga snel eens kijken.
  Mooie foto’s zijn het trouwens, ik krijg wel honger nu.

 • Reply Nicole 21 juni 2015 at 10:29

  Oeh wauw wat een prachtige fotos allemaal. Om honger van te krijgen haha!

 • Leave a Reply