Lifestyle

Leuke Instagram accounts

FavorieteInstagram001
Al meerdere keren deelde ik mijn favoriete Instagram accounts in verschillende categorieën. Maar er zijn ook veel leuke accounts die niet in een hokje passen, waarvan ik vind dat ze ook een plekje verdienen op mijn blog. Van pagina’s met leuke fotografie tot schattige gadgets, er zit van alles bij. Gewoon lekker willekeurig dus!


@marcus1spannier
Iedereen heeft weleens naar de wolken gekeken om leuke figuurtjes te ontdekken. Marcus maakt het net iets specialer door voorwerpen of zelfportretten in wolkenfoto’s te verwerken. Heel leuk bedacht!


@Ihavethisthingwithfloors
Dit account deelt de mooiste vloeren vanuit de hele wereld. Vaak in combinatie met matchende schoenen, heel leuk om te zien. Heb je zelf een foto gemaakt van een leuke vloer? Gebruik #ihavethisthingwithfloors en misschien wordt jouw foto wel geplaatst.


@rafaelmantesso
Rafael gebruikt zijn hond als model, en maakt hier de creatiefste tekeningetjes bij. Een simpel concept, maar de uitwerking is ontzettend leuk!


@Thisisglamorous
In dit account komen beauty, fashion en lifestyle voorbij door middel van mooie foto’s die dit reislustige meisje maakt van over de hele wereld. Niet bijzonder creatief of speciaal, maar de foto’s zijn gewoon te mooi om níet te volgen.


@Emilyblincoe
Over deze fotografe schreef ik al eens een artikel, maar haar Instagram account is ook zeker de moeite waard om te volgen. Haar fotografie gaat over van alles en nog wat, maar de foto’s waarop producten perfect geordend naast elkaar liggen (zoals linksboven en rechtsonder) zijn mijn favoriet!


@Baddiewinkle
Deze oma heeft swag. Noem het ordinair of vreemd, maar dit is absoluut de hipste bejaarde ter wereld. Haar foto’s maken me elke keer weer aan het lachen!


@ihavethisthingwithpink
Leuk account voor liefhebbers van de kleur roze: je vindt hier alleen maar roze foto’s. Hier word ik vrolijk van! Je kunt ook je eigen foto’s taggen met #ihavethisthingwithpink om ook geplaatst te worden.


@Biddythehedgehog
Foto’s van honden of katten kennen we nu wel, maar heb je dit ooit gezien? Biddy is een egel! En met meer dan 500.000 volgers wellicht de beroemdste egel ter wereld. Hij reist (samen met zijn baasje) de hele wereld over. Toch wel frustrerend dat een egel een interessanter leven heeft dan ik wink


@Alldisneyprincesses
Misschien een beetje kinderachtig, maar wel heel creatief: op dit account zie je wat Disneyprinsessen doen in hun dagelijks leven. De foto’s worden zo bewerkt dat ze zo veel mogelijk op ‘echte’ meisjes lijken, heel grappig!


@Nanarabu
Dit is in principe gewoon een lifestyle account waar van alles voorbij komt, maar deze vrouw heeft een voorliefde voor de meest schattige spulletjes. Misschien een vooroordeel, maar ze komt uit Japan en dit soort gadgets zijn wel een beetje typerend voor deze cultuur. Waarom verkopen ze zulke dingen niet in Nederland? Hier word ik hebberig van!


@jaemyc
Als filmliefhebber vind ik dit account ontzettend leuk! Jaemy verwerkt filmposters in foto’s, echt heel leuk bedacht!

FavorieteInstagram12
@aflamingoaday
“OMG”, was mijn eerste reactie toen ik dit account ontdekte. Ik ben gek op flamingo’s (wie niet?) en hier wordt dagelijks een foto gepost uit het dagelijks leven van een flamingo. Zo ging dit plastic beestje onlangs op vakantie naar Parijs, at hij oliebollen en kocht hij een kerstboom. Hier word ik elke dag blij van!


@valeriemckeehan
Liefhebbers van design én van mooie quotes opgelet. Valerie heeft een geweldig talent voor lettering, en doet dit met onder andere stiften, potloden of krijtjes. Allemaal gewoon uit de hand dus. Zo knap, ik wou dat ik dat kon!


@Whimsicalboy
Danny uit Engeland heeft een liefde voor hysterische, grappige, gekke of leuke Japanse gadgets. Op zijn Instagram vind je van alles terug en ik wed dat je hier heel hebberig van wordt!


De voorgaande edities van ‘Leuke Instagram accounts’ gingen over de volgende categorieën:
Food
Beauty
Nail art
Travel
Fashion

Art

Welke Instagram accounts volg jij allemaal?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Bianca Schrijft 13 januari 2016 at 21:14

  Emilyblincoe vind ik heel gaaf!!! Zelf ben ik gek op catinsta’s.

 • Reply kimmetjekims 11 januari 2016 at 21:52

  Wat een geweldige account, leuke tip heb je er van gemaakt. Je volgt super leuke accounts zo te zien. Dat egeltje is zo schattig, o mijn god! @ihavethisthingwithpink is echt iets voor mij. Ik ben dol op roze!

 • Reply Mariska 11 januari 2016 at 21:45

  Ze zijn allemaal zo mooi, nanarabu is zo schattig! goede suggesties :D

 • Reply Saskia | SASHIONBLOG 11 januari 2016 at 19:02

  Ohh heerlijke accounts!! Die eerste!! En die met die flamingo’s!! Ga ze meteen volgen, haha, briljant! :D

  – Saskia

 • Reply Han 11 januari 2016 at 17:53

  Leuke accounts zitten er bij! Ik heb pinterest, is dat ook zoiets? Of zeg ik nu iets heel doms?
  Groetjes Oma

 • Reply Melissa 10 januari 2016 at 19:59

  Wat leuk om te zien! Er zijn inderdaad zoveel leuke accounts! Deze kende ik eerlijk gezegd nog niet eens, dus ik ga ze gelijk even goed bekijken ;)

  xxx

 • Reply Sandra 10 januari 2016 at 14:22

  Ihavethisthingwithfloors is de enige die ik ken en ook volg. Ga snel bij de andere kijken die mij aanspreken! Die van Biddy de egel vind ik trouwens geniaal, haha. Die ga ik sowieso nu bekijken!

 • Reply Mariëlle 10 januari 2016 at 09:46

  Hahaha die oma!!! Ik ken alle accounts nog niet, ze zijn ook niet allemaal mijn smaak, maar er zitten leuke accounts tussen!

 • Reply Femke 10 januari 2016 at 09:18

  Ik ken geen één van deze accounts. Ik vind het leuk om zoveel wisselende accounts terug te zien. Naar een aantal ga ik eens even doorklikken :-)!

 • Reply Dionne 10 januari 2016 at 09:11

  Heerlijk! Ik hou van instagram en leuke accounts!

 • Reply Renske 10 januari 2016 at 08:52

  Haha, hier zitten echt leuke accounts tussen! Ik ben er gelijk een aantal gaan volgen. :) Bedankt voor het delen!

 • Leave a Reply