Lifestyle

Met 50% korting naar de sauna!

palmolive2
Nu het buiten steeds kouder wordt, en de welbekende stressvolle feestdagen voor de deur staan ben je vast toe aan ontspanning. Goed nieuws, want SpaOnline.com komt binnenkort met een actie waarbij je met 50% korting kunt genieten van een heerlijke spa of sauna bij jou in de buurt!

SpaOnline.com

SpaOnline.com is de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België. Je kunt hier meer dan 80 spa’s, sauna’s of wellnessresorts met elkaar vergelijken, reviews van andere bezoekers lezen en foto’s bekijken zodat je altijd vindt wat je zoekt. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je deze gelijk boeken. SpaOnline.com geeft je bovendien altijd minimaal 10% korting op de originele prijs.

palmolive
50% korting
Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met Jumbo en Palmolive kun je nu met maar liefst 50% korting genieten van een dagje wellness, je krijgt namelijk het tweede kaartje gratis! Hoe het werkt? Koop 2 Palmolive doucheproducten bij Jumbo. Vervolgens kies je op de pagina van de Palmolive actie een sauna of spa naar keuze. Bij het boeken vul je de streepjescodes in en je ontvangt direct je vouchers. De actie gaat 3 december van start en duurt tot 25 januari. Het inleveren van de vouchers kan tot eind april.

Win een cruise
Alsof een  fijne dag wellness nog niet ontspannend genoeg was, wordt er nog een schepje bovenop gegooid. Want bij aankoop van de twee Palmolive producten krijg je ook nog eens een kraskaart.  Hiermee kun je een cruise reis winnen ter waarde van 2500 euro! Deze is geldig voor twee personen en vaart vanuit Hamburg naar Southampton. CruiseReizen.nl bied verschillende cruises aan een leuk voorbeeld hiervan is een Disney Cruise

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kiss & Make-up 16 december 2014 at 14:54

    Zo’n actie mogen ze hier ook doen.

  • Reply The Fashion Panda 16 december 2014 at 11:43

    Super ! Een dagje wellness komt altijd van pas :)

  • Reply Ilse 16 december 2014 at 08:04

    Dat is nog eens een leuke actie! :-)

  • Leave a Reply