Lifestyle

Mijn parfumcollectie


Toen ik mijn kamer aan het opruimen was, kwam ik erachter dat ik eigenlijk best veel parfums heb. Ik ben dan ook gek op lekkere geurtjes en het leek me leuk om mijn collectie aan jullie te laten zien.

Zoals je ziet zijn de geuren die ik heb heel verschillend van elkaar. Ik ben gewoon niet goed in geuren omschrijven, en daarvoor zijn het er ook een beetje veel, maar ik wil ze wel allemaal gewoon laten zien.


Dit zijn de samples die ik op dit moment heb. Het zijn er niet zo veel, maar dat komt omdat zo’n klein flesje natuurlijk erg snel op gaat. Wel altijd handig om mee te nemen in je tas of iets dergelijks. Van links naar rechts; Ed Hardy, Narciso Rodriguez, The Body Shop, Chanel Chance eau Fraiche. De laatste wil ik héél graag in een grote flacon, maar helaas is ie erg duur.


Dan de parfums die ik (momenteel) bijna niet gebruik. Links zie je Coco Chanel Mademoiselle, maar dit is wel een neppe variant. Deze kocht ik een paar jaar geleden in Turkije. Toen was ik er heel blij mee, maar inmiddels ruikt de geur niet meer zo lekker als toen, haha. In het midden zie je APL, een parfum van de Action. Dit is een dupe van ‘Be delicious’ van DKNY. Ik weet niet of het komt omdat het een namaak is, maar ik vind de geur niet zo lekker. Ook vervliegt hij heel erg snel. Rechts zie je nog een neppe variant van Chanel Mademoiselle.


Dit zijn de parfums die ik allemaal wel lekker vind en regelmatig gebruik. Van links naar rechts Halle Berry, Naomi Campbell, twee verschillenden van Christina Aguilera, Céline Dion en als laatste ‘Play it lovely’ van Playboy. Die laatste is echt een zacht geurtje, en ondanks dat ik liever wat zwaardere of zoete parfums heb vind ik deze erg lekker. Verder heb ik de vreemde gewoonte om parfums heel veel te gebruiken, en als ze bijna op zijn draag ik ze niet meer. Puur omdat ik niet wil dat ze op gaan! Dit is het geval bij de parfums van Christina Aguilera en Céline Dion, hier zit echt nog maar een klein bodempje in.


Dit zijn mijn drie favoriete parfums! Hier zie je ook mijn slechte gewoonte terug, ze zijn allemaal op aan het raken en ik durf ze niet meer te gebruiken. Maar ze zijn zo heerlijk, dat ik binnenkort toch maar een back-up ga halen. Althans, waarschijnlijk niet van Gucci Flora, ondanks dat ik deze ook erg lekker vind. Het is echt een lekkere, zomerse geur. Maar deze is namelijk best wel duur. Ik kocht hem tax-free in Italie, voor maar €45 euro had ik 75ml. In Nederland is deze echt een heel stuk duurder. Dan Beyoncé Heat en Lady Gaga Fame. ‘Heat’ kocht ik puur omdat ik het een erg lekkere geur vond, ‘Fame’ kocht ik in eerste instantie omdat ik Lady Gaga geweldig vind. Maar oh my, de parfum is ook echt heerlijk! Beide parfums zijn wat zwaardere, sensuele geuren.

Dit waren al mijn parfums! Ik ben echt gek op lekkere geurtjes, en als ik het voor het kiezen had zou ik graag nog Chanel Chance eau Fraiche, of Marc Jacobs Daisy Sunshine aan mijn collectie toevoegen.
Wat is jouw favoriete parfum?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Mariska 15 april 2013 at 11:35

  Leuke parfum stash heel anders dan de mijne

 • Reply robin 11 april 2013 at 00:52

  Haha, heb je die Naomi Campbell van mij gehad? Of toch niet..

  • Reply Mandy 12 april 2013 at 17:06

   Ja dat klopt haha!

 • Reply Bianca 10 april 2013 at 20:37

  Je hebt er aardig veel! De playboy parfum heb ik ook, ruikt lekker.

 • Reply Vintagirie 10 april 2013 at 19:00

  Wauw je hebt echt veel geurtjes. Echt leuk zeg!

 • Reply Mariska 10 april 2013 at 18:46

  Die van Playboy is lekker :) mijn favo is Aliën van Thierry Mugler

 • Reply Lysette 10 april 2013 at 08:01

  Oef lekker!
  Je moet Ellie saab ook eens ruiken, zoooo lekker

 • Reply Han 9 april 2013 at 23:09

  Heerlijk toch al die geuren! MoEilijk om te kiezen?

 • Reply Estrella 9 april 2013 at 21:43

  Leuk om te zien, dat parfum van Playboy heb ik ook, op 2 na heb ik ze allemaal. Heerlijke geurtjes!

 • Reply Beautyjuf 9 april 2013 at 20:31

  Wow, wat een flinke stash :-) Heel leuk om te zien! Ik heb maar één parfum…

 • Reply Marloes 9 april 2013 at 20:25

  Wooow lekker veel! x

 • Reply Kim 9 april 2013 at 20:06

  Fijne luchtjes heb je! (mijn caps lock wil niet uit?) X

 • Reply Eline 9 april 2013 at 19:55

  beyonce heat heb ik ook, hij is echt heerlijk! verder heb ik ook nog de paarse versie ervan en nog marroussia, dus ik heb maar 3 parfums, echt niks vergeleken met jou haha

 • Reply Miss Sentinelli 9 april 2013 at 19:55

  je hebt er best veel :) lekkere geurtjes :D

 • Reply Eva 9 april 2013 at 19:41

  LeUKE GEURTJES! Xx

 • Leave a Reply