Lifestyle

Op kamers? Besparen maar!

bespaartips1
Ben je eindelijk begonnen aan die leuke studie of nieuwe hobby? Of heb je maandelijks andere dure uitgaves? Dan is het hoog tijd om te besparen! Een kamer is duur en dan hebben we het niet eens over het studentenleven dat erbij komt kijken: dinertjes met vriendinnen, drankjes doen in het café, duur ontbijt halen bij AH To Go omdat je die bent vergeten en ga zo maar door. Hoe kun je besparen en nog steeds het beste uit je studentenleven halen? Check de bespaartips hieronder!

Haar verven voor studentenprijs
Als student moet je op de kleintjes letten. Even naar de kapper om je haar te verven zit er dus niet meer in. Wel heel handig als je in een echte studentenstad woont: studentenkorting. Veel kappers bieden dat aan waardoor je een stuk goedkoper uit bent. Wil je het nog goedkoper doen? Maak er dan een DIY project van en steek zelf de handen uit de mouwen. Het allergoedkoopst is highlights. Dat is vooral handig als je haar met zo weinig zonlicht deze winter, wat donkerder is geworden. Door het zo goedkoop te houden heb je ook wat geld over om wat leuke accessoires erbij te kopen, zoals een horloge, tabletcover en maillot. Ga jij voor die nieuwe Sony Xperia Tablet Z hoes in een matchende kleur?

bespaartips2
Lekker warm
Het is winter en daarmee ook vaak koud. Een wollen trui is heerlijk warm, maar die kost ook geld. De oplossing: thermo-ondergoed! Je zou denken dat dat veel duurder is, maar juist door eenmalig thermo-ondergoed aan te schaffen, kun je besparen op dikke winterkleding. Met zulk ultrawarm ondergoed kun je prima wat dunnere lentekleding aan die je nog in de kast hebt hangen. Dat dunne katoenen rokje kan dus nog makkelijk en ook dat vrolijke T-shirtje! Als je je outfit toch als nieuw wilt laten lijken, koop je gewoon weer die accessoires erbij. Ga voor een sjaaltje en Apple tabletcase in polka dots en in een riempje om je middel in dezelfde kleur. Als je bijvoorbeeld een wit lenterokje hebt liggen, kunnen je sjaaltje en iPad Mini 3 hoes in roze met witte polka dots. Perfect!

Gezond en goedkoop
Dan als laatste tip: water. Steeds vaker nemen meiden waterflessen mee naar school. Het populairst is Dopper. Als je zo’n fles koopt doneer je bovendien aan een waterproject in Nepal. Pak je dus snel je telefoon erbij en bestel er een. Een stoere is de metalen uitvoering. Als je dan ook nog een metalen broodtrommel (ook duurzaam) erbij koopt is je lunchlook compleet! Neem een foto vanaf je telefoon in bijpassende grijskleurige Nexux 6 hoes, zet hem op Instagram en tag Dopper om te laten zien dat je hun project steunt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply