Lifestyle

This is why i’m broke


Ik kan uren rondsurfen op het internet. En zo kom je af en toe nog eens wat interessants tegen!
Ik stuitte op de site Thisiswhyimbroke.com
Hier verkopen ze handige, grappige of aparte hebbedingetjes. Dingen waar je totaal het nut niet van inziet, maar die wel ontzettend leuk zijn om te hebben! Ben je al benieuwd?Ik vind aquariums sowieso erg gaaf om te zien (ik heb er zelf ook een gehad) maar dit is echt awesome. Een aquariumtafel! Hoe gaaf is het om dit in je woonkamer te hebben staan?
Helaas niet goedkoop, de tafel kost $607,50.


Misschien wel nog vetter is dit aquarium-bed. Het eerste dat je ziet als je ’s ochtends wakker wordt zijn vissen. Het lijkt me trouwens wel irritant dat er dan constant dimlicht op je gezicht schijnt.
Dit bed is nog meer onbetaalbaar dan de tafel, deze kost namelijk maarliefst $11,500!


Hoe onzinnig het ook is, ik vind deze aansteker in de vorm van een brandblusser er wel érg schattig uitzien. Deze is te koop voor $9,93, wat ook vrij duur is voor een aansteker. Maar hee, het is leuk!


De mensen die vroeger een Gameboy hadden komt dit vast erg bekend  voor. Het is een Mario Bros lamp, in de vorm van de blokjes waar je in het spelletje tegenaan moest springen. Haal je Mario pak maar vast uit de verkleedkist, want een leuk detail is dat de knop ook echt aan de onderkant zit, dus zou je hier in feite ook tegenaan kunnen springen. Al lijkt me dat niet zo goed voor je hoofd.
Deze lamp kost $75,00


Wil je eindelijk van je heerlijke Ben&Jerry’s ijs gaan genieten, heeft je broer/zus het al opgegeten!
Vanaf nu kun je dit voorkomen met dit handige slot, dat precies op maat gemaakt is voor Ben&Jerry’s ijsbekers. Dit kost $6,64


Verslaafd aan gummy beertjes? Check this out… ’s Werelds grootste gummy beer! Waarschijnlijk doe je hier weken mee, en kan je daarna geen gummybeertjes meer zien. Wel erg leuk om cadeau te geven! Ze zijn er in meerdere smaken en kosten $25,99


Dit is een van de weinige nuttige dingen die ik tegenkwam op de site.
Iedereen met een iPhone kent dit probleem wel. Het touchscreen reageert namelijk niet wanneer je handschoenen draagt, wat erg vervelend is in de winter. Dan kun je of je handschoenen uit doen en bevroren handjes krijgen, óf… Je koopt deze speciale handschoenen! Ideaal!
En ze kosten maar $9,99

Tot zo ver mijn favorieten van www.thisiswhyimbroke.com. Ik heb er nog nooit iets besteld en ben dat ook niet van plan, maar het is de moeite waard om af en toe eens te gaan kijken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Monique 25 februari 2013 at 20:16

  Dit is superleuk. Deze site ga ik ook even checken :)

 • Reply Lisa 13 november 2012 at 22:29

  Haha, die mario lamp is echt geweldig! En ik zou echt een moord doen voor dat bed, wat een gaaf bed! Dat licht is even wennen, maar ach: wie wil er nu niet wakker worden in zo’n bed?!!

  Echt een leuk artikel, ik volg je nu !:)

  Liefs,
  Lisa

 • Reply DQ 12 november 2012 at 00:45

  Die aquaria zijn echt gaaf! Alleen lijkt me ook niks om continu tijdens het slapen zo’n licht op je te hebben (nou moet het voor mij ook wel pikkiedonker zijn als ik ga slapen). Leuk artikel :)

 • Reply Dat gekke meisje 11 november 2012 at 20:10

  Oeh leuke dingen zeg, die aquariumtafel en mariolamp wil ik wel! Die handschoenen heb ik al, maar dan voor iets van 1,50 euro bij de action in plaats van 10 dollar haha!

 • Reply Allissa 11 november 2012 at 19:50

  Whahaha een slot voor je Ben&Jerry’s. Geweldig :d

 • Reply Jolet 11 november 2012 at 13:47

  Wat een superleuke post zeg! Zo’n aquariumtafel lijkt me ook wel leuk, en die handschoenen zijn inderdaad heel erg handig. Een vriendin van me had ze gekocht, en ik heb ze geprobeerd, en ze werken ook echt! Heel grappig.
  Je hebt een leuke blog!

  PS. Ik heb een winactie op mijn blog, misschien lijkt het je leuk om mee te doen? http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

 • Reply Dresses and Daisies 10 november 2012 at 19:47

  Ik moest echt luidop lachen met die mario lamp… echt iets voor mijn vriend om lekker tegen te kloppen als hij een lampje wil aansteken. Super!

 • Leave a Reply