Nail Art

2x Makkelijke Kerst nail arts


Met de feestdagen voor de deur besloot ik dat het tijd was om weer eens een nail art te maken. Omdat Kerst al over een paar dagen is besloot ik het makkelijk te houden. De twee nail arts uit dit artikel zijn vrij snel gepiept en kan iedereen maken.

Christmas nail art: Gold candy cane


Voor deze nail art werd ik geïnspireerd door een candy cane (en door Pinterest, haha). Het was logisch om hier rood en wit in te verwerken, maar voor de echte Kerst-touch heb ik ook goud gebruikt.


Je hebt nodig: Rode, witte en gouden nagellak en eventueel gouden glitters. En dun kwastje (of striper) en een glanzende topcoat om het af te maken.

Hoe je het maakt: ik heb alle nagels behalve die van mijn middelvinger rood gelakt, die lakte ik goud. Het enige echte ‘nailart-en’ gebeurt bij de ringvinger. Hier over trek je, wanneer de rode lak goed gedroogd, met een dun kwastje twee witte en twee gouden streepjes. Topcoat er over en klaar is kees!


Tip: Zorg dat je witte lak goed dekkend is; zoals je ziet schijnt ‘ie bij mij nog een klein beetje door.

Christmas nail art: Green glitter gradient


Toen ik mijn nagellakjes aan het uitzoeken was stuitte ik op deze geweldige glitter topcoat met flakies in kerstkleuren. Deze moést ik gebruiken voor een gradient nail art!


Je hebt nodig: Donkergroene nagellak en een mooie glitter lak waar de kleur groen in terugkomt. Verder een klein sponsje of oogschaduw applicator en als finishing touch een topcoat.

Hoe je het maakt: Alle nagels, behalve de ringvinger, lak je groen. Je ringvinger-nagel lak je met de topcoat. Hier zul in de meeste gevallen je meerdere laagjes van moeten aanbrengen om het dekkend te krijgen. Op de uiteinden van je andere nagels wil je ook glitters: Dit doe ik door wat glitterlak op een oogschaduw applicator (of klein sponsje) te druppelen en dit vervolgens op de nagels te deppen. Zo krijg je een mooi verloop effect.


Tip: Wanneer je glitterlak niet volledig dekkend is (zoals bij mij) kun je op je ringvinger van te voren een zilveren basis lak aanbrengen voor een beter effect.

Zijn jouw nagels al klaar voor de feestdagen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nicky 22 december 2014 at 17:27

  Lekker feestelijk! De groene trekt mij het meest aan.

 • Reply Life of Roshelle 21 december 2014 at 21:29

  Ziet er mooi uit! Ik moet nog even kijken of ik iets speciaals doe! :-)

 • Reply Sanae 21 december 2014 at 11:42

  Word er helemaal blij van. Super leuk!

 • Reply Dionne 21 december 2014 at 11:18

  Wat een mooie combinaties! Vooral die rode!

 • Leave a Reply