Easy Easter nail-art #1


De paaseitjes liggen alweer een tijdje in de winkels, en over ongeveer vier weken is het weer Pasen! Daarom leek het me leuk om de komende vier weken elke woensdag een nail-art te maken in het thema Pasen. De nail-arts zullen simpel worden gehouden, zodat in principe iedereen ze zou moeten kunnen maken. We trappen deze eerste editie af met vrolijke stipjes, geïnspireerd op een paasei!

Wat heb je nodig?


Voor deze nail art heb je vijf nagellakjes nodig. Een witte kleur als basis, en vier verschillende pastelkleurtjes voor de stipjes. Voor het zetten van de stipjes kun je het beste een dottingtool (of eventueel een speld) gebruiken. Als finishing touch raad ik je aan ook een topcoat te gebruiken.

How to?


Eerst lak je al je nagels wit. Dit kan een flink klusje zijn, de meeste witte nagellak dekt namelijk niet in één keer. Zelf heb ik maar liefst vier laagjes gebruikt!

Daarna is het eigenlijk simpel; met de dottingtool breng je stipjes aan. Ik zou beginnen met het aanbrengen van twee kleuren, die even goed laten drogen, om daarna de twee andere kleuren aan te brengen. Dit voorkomt dat je per ongeluk nog natte stipjes ‘verpest’ (zoals je ziet zijn ze bij mij ook niet allemaal perfect rond gebleven). Breng de stippen in verschillende groottes aan voor een speels effect!

Topcoat erover, en klaar!

Hopelijk heb ik je geïnspireerd met deze simpele nail-art voor Pasen.
Mocht je de nail-art hebben nagemaakt, laat het dan vooral even weten. Ik ben benieuwd naar jouw resultaat!

Volgende week komt er weer een nieuw ‘Easy Easter Nails’-artikel!

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *