Lifestyle, Nail Art

Leuke Instagram accounts – Nail art


Het is weer tijd om wat van mijn favoriete Instagram accounts op een rijtje te zetten. Al eerder behandelde ik mijn favorieten in de categorieën beauty en food . Omdat Instagram voor mij ook een inspiratiebron is wat betreft mijn nagels, deel ik dit keer mijn favoriete nail art accounts!


@Chloebohannon
Op dit account vind je zowel nail arts als video tutorials. Ze is de laatste dagen wat minder actief (ik gok dat ze op vakantie is of iets dergelijks) maar normaal gesproken post ze dagelijks een nieuwe creatie. Ze werkt af en toe met stencils maar doet ook veel uit de losse pols.


@Cdbnails143
Dit account is van de 29-jarige Cheyenne. Ze maakt uit de losse pols ontzettend gedetailleerde nail arts, echt onwijs knap. Daarnaast worden er ook swatches van nagellak gepost. Ze is daarin heel toegewijd – met één topcoat laat ze gerust tien verschillende kleurcombinaties zien. Ze heeft ook een blog en een webshop op www.cdbnails.com


@Twinkled_t
Twinkled T is een webshop met allerlei nail art tools. Op hun Instagram verzamelen ze, zowel in foto’s als in video-tutorials, de mooiste nail arts van verschillende mensen. Dit is een leuke manier om nieuwe accounts te ontdekken! Het nadeel is dat ik nu zo’n beetje alle nail vinyls van Twinkled T wil hebben, haha.


@Artysun_nails
Yiping Sun, een meisje dat (volgens mij) uit Azië komt, doet bijna al haar nail arts freehand. Dus zonder stickers, vinyls of andere hulpmiddelen. De mini kunstwerkjes die ze maakt zijn prachtig, en toch heeft ze maar 352 volgers. Wat mij betreft verdient ze er veel meer! Help jij haar? wink


@Themanicuredmani
Volgens mij is Mercedes uit Canada gek op bloemen, want haar creaties hebben bijna allemaal met bloemetjes te maken. Heel leuk dat ze met één thema zo veel gevarieerde designs kan verzinnen! Bloemen vind ik zelf ook altijd leuk om te maken, dus ik haal hier veel inspiratie uit.


@juliajor
Ben je niet zo’n fan van drukke kleuren en schreeuwerige designs, dan is het account van de 21-jarige Julia uit Zweden misschien wel wat voor jou. Ze werkt veel met pastelkleuren en haar ontwerpen zien er dan ook altijd lekker meisjesachtig uit.


@Whatsupnails
Dit is wederom een verzamel account waar de beste nail-arters bij elkaar komen. Whatsupnails.com is een webshop met nail art tools waaronder stickers, vinyls, lakjes en stempel benodigdheden. Op hun account laten ze de mooiste designs van anderen zien, die gemaakt zijn met spullen uit hun webshop.


@Thenailpolishchallenge
Dit is mijn favoriete account als het gaat om nail art, en volgens mij is het ook één van de grootste accounts in die categorie. De designs van Kelli Dobrin zijn niet alleen mooi, maar ook prachtig afgewerkt, goed gefotografeerd en ze heeft mooie nagels. Op Instagram plaatst ze nail arts in kleurrijke designs, video-tutorials en nagellak swatches. Ze heeft hiernaast ook een Youtube account.


@Nailtalk
Miriam heeft prachtige nagels, maakt ontzettend mooie foto’s en heeft bovendien creatieve designs. En het leuke is: ze is gewoon Nederlands! Ze blogt ook op nailtalk.nl.


@Kayleehazacupcakee
Kaylee doet aan freehand nail art. Haar creaties zijn gevarieerd en kleurrijk, en van elk design plaatst ze ook een video tutorial.


@Naailsbyjulia
Alweer een Julia uit Zweden (zou dit dezelfde Julia zijn als van @juliajor?) Ze maakt de meest originele nail arts die ik ooit heb gezien. Hoe creatief is die met Homer Simpson? wink Wat mij betreft onmogelijk om na te maken, maar deze pagina is wel een goede inspiratiebron!


@Jekelovepolish
Het account van Jesmary. Ze werkt zowel met stencils als uit de losse pols en maakt drukke designs, vaak met glitter. Ze gebruikt ook veel bijzondere nagellakken, mooi om te zien en door haar wil ik mijn glitter- en flakies collectie flink gaan uitbreiden wink

Volg jij veel nail art accounts op Instagram?

De eerder gepubliceerde artikelen met leuke Instagram accounts:
Food
Beauty

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Gina 7 juli 2015 at 23:42

    Wauw, die van Juliajor & jekelovepolish zijn echt super!

  • Reply Simone 7 juli 2015 at 20:45

    Wauw, dit zijn echt wel mooie creaties. Ik volg zelf eigenlijk nog geen nailart accounts. Ik gebruik altijd gellak. Geen idee of we daar ook nailart mee kunnen maken. Lijkt me wel lastig.

  • Reply Manon 7 juli 2015 at 17:21

    Oh wat gaaf! Ik ga eens een kijkje nemen

  • Leave a Reply