Nails of the day – Bloemetjes


Eigenlijk is het veel te warm om binnen te zitten, maar ik had zin om weer eens een nail art te maken! Zulke bloemetjes zie ik vaak voorbij komen en zijn best makkelijk te maken. Ik pakte dus mijn dotting tool erbij en ging aan de slag!

Dit, plus een dotting tool die niet op de foto staat, is alles wat ik voor de nail art gebruikt heb. Een geel lakje als basis, wit voor de bloemetjes en goud en mintgroen voor de details. Verder gebruikte ik nail vinyls voor de ringvinger.


Dit is het resultaat! Ik vind het er leuk en vrolijk uitzien. Achteraf gezien had ik de ringvinger misschien toch beter met bloemetjes kunnen versieren – de harde lijnen die ik nu heb gebruikt passen niet echt bij de rest. Los daarvan vind ik het resultaat met de vinyls wel goed gelukt en de lijntjes zijn vrij strak. Dit ga ik dus binnenkort met meer kleurcombinaties proberen, alleen dan dus op ál mijn nagels.

Wat betreft de bloemetjes: deze zijn heel makkelijk te maken en het ging ook erg snel. Je zet met een dottingtool vijf puntjes en daarna een gekleurd puntje in het midden en klaar is Kees. Ook de bloemetjes wil ik nog wel met andere kleurcombinaties proberen. Zo simpel maar zo leuk!


Ik word vrolijk van de kleurtjes. Het geheel oogt misschien meer lente-achtig dan zomers, maar dat maakt me niet uit. Pastelkleurtjes blijven leuk smile

Draag jij weleens bloemetjes op je nagels?

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *