Outfit – Little Indian


Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op dingen met franjes. Mijn (indianen)hartje ging dan ook sneller kloppen toen ik deze te gekke sjaal tegenkwam bij Sans Online. Voor ik het wist lag ‘ie in mijn winkelmandje, samen met wat items om er mee te combineren. Kijk mee naar de heerlijk warme outfit die ik samenstelde.


Natuurlijk moést deze sjaal gecombineerd worden met mijn geliefde Minnetonka’s. Ik heb deze al jaren, en ze beginnen aardig te verslijten, maar ik vind ze zo ontzettend leuk dat ik ze gewoon lekker blijf dragen. Omdat de bovenkant al zo druk is, heb ik mijn benen rustig gelaten met een simpele, glanzende legging.


De sjaal was trouwens groter dan ik verwachtte, als ik ‘m uitrol kan ik mezelf er helemaal in wikkelen. En dat is misschien ook wel leuk, om deze sjaal als poncho te dragen. Ik droeg verder geen sieraden of accessoires, zodat de sjaal echt de eyecatcher zou worden. En i love it!


Het jasje heb ik ook nieuw, speciaal uitgezocht om te matchen met de sjaal. Aan de binnenkant zit een zacht stofje, waardoor hij heerlijk warm is. Jasjes of vesten in deze kleur had ik nog niet, althans niet eentje die warm genoeg is voor de winter. Daarom ben ik extra blij met deze aankoop!

Outfit Fringe scarf
Het totaalplaatje. Natuurlijke kleuren, franjes en kant: ik hou er van! Mijn neefje vroeg waarom ik als ik een cowboy verkleed was en waar mijn paard was gebleven. Dat zie ik maar als een compliment: je kunt nooit genoeg franjes hebben!

Het enige wat nog aan de outfit ontbreekt is een jas. Want wat was het koud buiten toen ik deze foto’s maakte! Maar ook voor winterjassen kun je bij Sans Online terecht.

De franje-/ indianentrend is misschien al wel wat overgewaaid, maar daar geef ik lekker niks om wink Ik draag het al jaren, en ik blijf het leuk vinden om mijn collectie uit te breiden! Mijn collectie is dan ook al aardig groot.

Draag jij vaak kleding of accessoires met franjes?

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *