Outfit of the day – Galaxy Leggings

07
Afgelopen dinsdag ging ik een dagje naar de dierentuin. Op zo’n dag wil ik er comfy, maar ook fashionable uitzien. Een moeilijke opgave, totdat ik ineens een perfecte manier vond om mijn galaxy-print legging te combineren. Vanaf nu zal deze legging niet meer verstoffen in mijn kledingkast, maar draag ik hem met plezier!


Wat een diepe blik… Hihi. Omdat ik het laagjes effect leuk vind, droeg ik maar liefst drie shirtjes van verschillende lengtes over elkaar heen. Toevallig alledrie van de H&M. Het (nep)leren jasje heb ik al een aantal jaren, deze kocht ik voor een prikkie bij de Bristol. Verder ben ik gek op statement kettingen, dus die droeg ik om de outfit af te maken. Dit exemplaar heb ik laatst gewonnen via de de blog van Amanda en ik ben er helemaal gek op! Hij past bijna overal bij dus ik ga deze vaak dragen.


Het had de hele ochtend geregend (heel slim om outfitfoto’s pas aan het einde van de dag te maken), dus mijn haar pluisde een beetje. De helft van de tijd droeg ik deze sjaal van Sans Online, tegen de kou.


De complete outfit! Deze legging bestelde ik een hele tijd geleden op Ebay voor maar een paar dollar. Ik droeg hem echter bijna nooit omdat ik niet zo goed wist hoe ik hem moest combineren. Met zwart erboven vond ik ook zo saai, maar nu heb ik er dus een vrolijk geheel van weten te maken. De schoenen komen van Van Haren, en zijn echt mijn favoriete schoenen geworden. Ze zijn leuk en ze lopen heerlijk. Ik draag ze blijkbaar zo vaak, dat ik gisteren ontdekte dat er een gat in de zool zat! De hele dag liep ik met natte sokken.. Oeps! Misschien binnenkort toch maar even naar de schoenmaker…


Blijheid!

De foto’s zijn gemaakt in Burgers Zoo. Zien jullie trouwens hoe goed de kwaliteit is? Normaal gesproken maak ik outfitfoto’s zelf, met de zelfontspanner. Dat is een heel gedoe, en de camera stelt vaak scherp op alles behalve op mij haha. Aangezien we in de dierentuin waren en ik sowieso de camera bij me had om foto’s te maken van de dieren, heb ik mijn vriendje even weten te strikken om foto’s van mij te maken, hihi. Dat mag ‘ie wat mij betreft vaker doen! wink We hebben een erg leuke dag gehad daar, en ik heb ook erg leuke dierenfoto’s gemaakt die ik binnenkort in een artikel zal laten zien! En wat deze outfit betreft, vanaf nu zal ik mijn galaxy legging zeker vaker gaan dragen!

Zijn jullie ook fan van de galaxy trend?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *