Outfit of the day

Outfit of the day – Leather shorts

header2
Een hele tijd ben ik op zoek geweest naar hét perfecte (nep)leren broekje. En wanneer ik te een té specifiek idee (het broekje moest strak zitten, en het liefst high waisted) in mijn hoofd heb vind ik nóóit waar ik naar op zoek ben. En eigenlijk was ik het alweer een beetje vergeten, tot ik deze per toeval tegen kwam bij de H&M. Dit broekje was werkelijk precies wat ik zocht, en voor nog een laag prijsje ook! Kijk mee naar de outfit die ik er mee samenstelde.


Zowel het broekje als het truitje zijn van H&M. De ketting is van Primark en de schoenen weet ik niet meer. Deze heb ik al erg lang en heb ze voorheen weinig gedragen, maar sinds de laatste tijd draag ik ze weer erg vaak. Sleehakken blijven toch de meest comfortabele manier van hakken dragen.

Overigens zijn de foto’s niet van de beste kwaliteit. Nu ik stage loop kom ik pas thuis als het donker is, dat zijn geen ideale omstandigheden voor het maken van foto’s. Zeker niet als je je camera bij je ouders thuis hebt laten liggen en je genoodzaakt bent je mobiel te gebruiken, haha. Wat trouwens wel leuk is; dit is voor het eerst dat ik een outfit post maak in mijn studentenkamertje.


De outfit in zijn geheel. De flessen op de schouw had ik wel even weg mogen halen zie ik nu, haha.


En nog een close-upje. De panty is trouwens ook van H&M, het is wat onduidelijk maar deze heeft een erg mooi barok-achtig printje. Ik ben dol op panty’s met een printje, omdat het je outfit nét dat beetje extra kan geven. H&M en  vooral Primark hebben veel keuze, ik wissel dan ook graag af.

Wat je misschien ook opvalt aan de foto’s: mijn haar!
Vorige week heb ik een pony laten knippen en ik ben ook weer begonnen met het bleken van mijn haar (slecht, slecht…). Momenteel is het nog wat gelig, maar ik hoop uiteindelijk mijn haar wit / platinablond te hebben. Dit wordt mijn ‘basis’ om verschillende kleurspoelingen op uit te proberen. Hierover zal ik later nog een artikel schrijven met de vorderingen (en/of de mislukkingen, haha).

Ik moet zeggen dat ik het wel weer wennen vond om shorts te dragen in de winter. Een aantal jaren terug droeg ik niets anders dan leggings, rokjes en shorts, maar ik ben de laatste tijd echt een koukleum geworden en kies dan ook eerder voor iets warmers. Het was dan ook bibberen geblazen toen ik mijn comfortabele spijkerbroek verruilde voor dit leren broekje, maar desondanks ben ik wél erg blij met mijn aankoop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sanne 18 november 2014 at 23:31

  Leuke combinatie! :)

 • Reply Saskia 16 november 2014 at 14:31

  Ik vind het erg leuk en ook top gecombineerd.

 • Reply Estrella 15 november 2014 at 00:47

  Leuke shorts! Ik heb zoiets ook een keer gehad.

 • Reply Daisy 14 november 2014 at 12:44

  Wauw wat een mooie look en hij staat je echt goed. Je bent echt een inspiratiebron.

 • Reply Lysette 14 november 2014 at 01:38

  Wauw….mooi zeg. Staat je goed! Je haar is ook mooi!!! Blond staat je perfect en die pony is gemaakt voor je…!

 • Leave a Reply