Persoonlijk

Mandy’s Life #6


Tussen het drukke school- en uitgaansleven door neem ik toch nog even tijd om een Mandy’s Life artikeltje te maken. Hier vind je elke week foto’s uit mijn leven, gemaakt met mijn iPhone. Benieuwd wat ik allemaal heb meegemaakt?
 
Wij zetten al een aantal jaren geen grote kerstboom meer neer, aangezien onze kat daar in klimt en dan binnen een uur alles op de grond ligt. Maar om toch een beetje kerstsfeer in huis te creëren, hebben we een klein kerstboompje aan de muur hangen, compleet met lampjes en vlindertjes als versiering. Cute!


Ik vind dip dye (gekleurde haarpunten) heel gaaf, maar zou het zelf niet snel definitief zo verven. Op internet las ik dat je je haar ook gewoon kon inkleuren met pastelkrijtjes. Dat zijn dus gewoon de krijtjes waar je normaal gesproken mee tekent, en het is gewoon uitwasbaar. Ik probeerde het en vind het best gaaf! Ik heb hier alleen wat voorste plukken gekleurd, maar misschien dat ik binnenkort eens mijn al mijn haarpunten ga dip dyen met roze krijtjes.


Ik was vroeg uit en had geen zin om al naar huis te gaan. Daarom ging ik even in mijn eentje de stad in. Ik twijfelde over dit jurkje, en aangezien er geen vriendinnen bij me waren om me te adviseren, postte ik deze foto maar op Facebook.


Met wat vrienden deden we een dobbelspel ter ere van Sinterklaas/Kerst. Ik kocht echt het belachelijkste cadeau ooit, haha.


Om het leren / aan school werken uit te stellen, besloot mijn uitgroei bij te werken en ging naar de Action voor haarverf. Echt alleen haarverf, want ik ben bijna blut. Maar natuurlijk  kon ik me niet inhouden en kocht ik meer dan de bedoeling was. Een armbandje met studs, een ketting met veren en de benodigde haarverf. Daarna liep ik nog even de drogisterij binnen en kocht ik nog wat  make-upjes van Teeez Cosmetics. Echt prachtige producten, binnenkort een review!


Tijdens een stapavond zag ik dat ze in de Spijker (mijn vaste adresje in Eindhoven!) overal kerstballen hadden hangen. Ik vond het blijkbaar grappig om ze in mijn oren te doen en heb er nog zeker een uur mee rondgelopen…Vandaag ging ik nog even met mijn ouders terrassen in Eindhoven. Er stond een ijsbaan op de Grote Markt, en het was prachtig verlicht. Gezellig sfeertje!


Vandaag had ik niks aan mijn haar gedaan, maar er zat ineens een mooie slag in. Meevaller.

Dat was het weer voor deze week. Hoe was jullie week? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply cheap cheap nikes 7 mei 2013 at 13:26

    It is tough to obtain knowledgeable persons on this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  • Reply link building tools 17 december 2012 at 11:32

    Wow, superb blog format! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The entire glance of your website is magnificent, let alone as} the content!

  • Reply Robin 16 december 2012 at 23:35

    mijn week was echt top! bedankt voor het vragen

  • Leave a Reply