Persoonlijk

Dag vakantie, tot volgend jaar…


Het normale leven is weer begonnen, dat wil zeggen; vandaag was mijn eerste schooldag. Na ongeveer twee maanden vakantie ben ik vandaag verder gegaan in het tweede jaar van de opleiding Communicatie. De afgelopen maanden heb ik echt een topvakantie gehad en omdat ik weinig (lees: niet) geblogd heb en dus ook geen ‘Mandy’s Life’ artikelen heb gemaakt, laat ik vandaag de hoogtepunten van mijn vakantie zien!

Pretparken


In het begin van de vakantie heb ik samen met één van mijn beste vrienden twee pretparken bezocht. Daar zit nog een leuk verhaal achter; In eerste instantie zouden we naar Walibi World gaan. Omdat ik die ochtend wakker werd met een zwaar ontstoken dermal piercing wilden we eerst even langs de dokter. Deze was op vakantie en omdat ik geen hele dag rond kon lopen met een piercing die er elk moment uit kan vallen, besloten we maar naar de Eerste Hulp te gaan. Daar bleek alles echter een stuk langer te duren dan gepland, waardoor het eigenlijk te laat was om nog helemaal naar Walibi te rijden. Als ‘noodoplossing’ kozen we ervoor om spontaan naar Bobbejaanland te gaan aangezien dat een stuk dichterbij was. En een paar dagen later gingen we alsnog óók naar Walibi World.Op de foto zie je trouwens hoe bang ik was voor de hoogte in het reuzenrad. Later die dag hebben we geskydived en toen had ik nergens last van, haha. Het waren allebei leuke uitjes!

Festivals

(Bron)
Dit jaar bezocht ik voor het eerst wat festivals. We begonnen meteen met één van de grootste / bekendste festivals van Brabant, namelijk Wish Outdoor. We gingen beide dagen, ’s zaterdags en ’s zondags. Vooral van de zaterdag was ik diep onder de indruk, wat een vet feestje zeg! Op de zondag was de dance en de house verruild voor Nederlandstalige artiesten. Mijn vrienden zijn daar niet zo van, maar ik heb me prima vermaakt. Twee weken later gingen we naar Extrema, of zoals het nu heet: XO Live. Met artiesten van onder andere Major Lazer, Bakermat en Eva Simons was ook dit weer een prachtig festival. Ik wil méér!

Centerparcs

Foto random CP
Omdat het er deze zomer maar niet van kwam om een lange, verre vakantie te vieren besloten we gezellig naar Centerparcs te gaan. We gingen met zijn vieren, maar omdat we een 6-persoons huisje hadden zijn er elke dag wel andere vrienden langsgekomen. Het was een gezellige boel! Ook besloten we mee te doen aan de bingo, waar we een reischeque wonnen om nog een keertje terug te komen, erg tof.

Kermis


Noem me raar, maar het kermisseizoen vind ik echt heerlijk. Kermissen in grote steden bezoeken is leuk, maar ik geniet pas echt van de kermis in mijn eigen kleine dorp, zelfs al is het bij ons qua attracties niet zo spectaculair. Het sfeertje vind ik gewoon heerlijk: Beetje terrassen, gezellige drukte en ’s avonds afsluiten in het plaatselijke café! Ook heb ik een zwak voor gokken. Waar ik me in het casino altijd bedwing omdat het zo duur is, ga ik op de kermis helemaal los. Grijpen en vooral de coin dozer zijn nu eenmaal veel leuker dan roulette of blackjack. De enorme knuffel die je op de foto ziet hebben mijn vrienden trouwens voor me gewonnen! Ik kreeg in de kroeg wel rare blikken toen ik met dat enorme ding rondliep, haha.

Zwemmen

Als het een beetje mooi weer is (en dat was het regelmatig deze zomer!), lig in het liefst aan het zwembad. Zo dachten mijn vrienden er ook over, en ondanks dat ik zelf een zwembad in mijn tuin heb was ik ook vaak te vinden bij strandbaden en zwemparadijzen.

Gezelligheid met vrienden


Naast het bovengenoemde zwemmen, naar pretparken gaan en festivals bezoeken heb ik nog meer ondernomen met mijn vrienden. Zo gingen we regelmatig op stap, gingen we shoppen, hielden we een barbecue in mijn achtertuin (heerlijk als je ouders een weekend weg zijn) en zijn we vooral veel naar de bioscoop geweest. Jaja, nu drie van ons een Pathé Unlimited kaart hebben zijn we meerdere keren per week in de bios te vinden. Sommige films hebben we zelfs meerdere keren bezocht omdat we alles al gezien hadden, haha. Mijn favorieten van dit moment zijn trouwens The Lone Ranger (Johnny Depp!!), The Heat, We’re the Millers en The Conjuring. Die laatste is echt enorm eng, prachtig vind ik dat!

Sims

De laatste weken van de vakantie heb ik een oude verslaving herontdekt. Ik vond Sims altijd al leuk, maar omdat Sims 3 op mijn oude laptop niet goed meer draaide heb ik het nooit veel kunnen spelen. Vlak voor de zomervakantie kocht ik mijn Macbook en toen ik me laatst verveelde besloot ik Sims 3 weer eens te spelen. Nu zijn we een maand verder en ben ik officieel verslaafd… In die korte tijd heb ik namelijk al vier uitbreidingspakketen gekocht.. Oeps!

Aan de ene kant vind ik het jammer dat het ‘echte’ leven weer begint. Maar aan de andere kant staan mijn weekenden de komende tijd nog zo vol gepland dat ik er eigenlijk niet eens bij stil kan staan dat de school weer is begonnen. In elk geval kijk ik terug op een leuke zomer en ben ik benieuwd wat dit schooljaar gaat brengen!

Hoe was jullie vakantie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Annebelle 12 september 2013 at 18:43

  Klinkt als een goede zomer. Ik vind het ook echt super jammer dat het nu weer regent :(

 • Reply Lisanne 7 september 2013 at 16:19

  SIMSSSSSSSSSSSSSS!

 • Reply Nina 7 september 2013 at 14:06

  Ziet er heel leuk uit!

 • Reply Han 3 september 2013 at 13:20

  Je hebt echt een super mooie tijd gehad hoor! Je kunt er weer even tegen, tot de volgende vakantie! Leuke bezigheid Sims!

 • Reply Mariska 3 september 2013 at 10:50

  Haha de sims.. ik heb sims 2 en alle uitbreidingen van het weekend weer geïnstalleerd.. verslaving is weer op gang gekomen!

 • Reply Anneloes 2 september 2013 at 20:28

  Volgens mij heb je best een heerlijke vakantie achter de rug! Sims 3 is inderdaad echt ontzettend verslavend, ik moet altijd mijn best doen om het zoveel mogelijk te vermijden uit zelfbescherming…

 • Leave a Reply