Persoonlijk

15 Dingen die je niet over mij wist

randomfacts
Van andere bloggers vind ik het altijd leuk om zo veel mogelijk over hen te weten te komen. Van die random persoonlijke feitjes waar je eigenlijk helemaal niks aan hebt, vind ik altijd interessant om te lezen. Hoewel ik denk dat ik op mijn blog vrij veel deel, heb ook ik heb een aantal dingen die jullie vást nog niet over mij weten!

1. Online winkelen zonder iets te kopen
Op webshops zoals Forever21, Boohoo en H&M kan ik uren rondkijken. En hoewel ik echt koopziek ben, heb ik mezelf een rare tactiek aangeleerd: ik gooi mijn winkelmandje vol met tientallen producten, ga vervolgens selecteren en dan blijven er misschien vijf dingen over. Vervolgens laat ik het tabblad nog een paar dagen openstaan, waarna ik uiteindelijk bedenk dat ik het toch allemaal niet zo nodig heb. En dan koop ik dus helemaal niks.

2. Ik ben erg klein
Ik ben maar 1.55m en ik hoor dan ook dagelijks uitspraken als “Omg, jij bent klein!”. No shit, sherlock.

3. Mijn muzieksmaak is echt té breed
Musicalmuziek en klassiek (zoals Il Divo, jaaaa bigsmile ) vind ik te gek. Maar ik ben ook fan van Lady Gaga, kan losgaan op bands als Nirvana en ook met carnavalsmuziek ben ik helemaal in mijn element. Eigenlijk vind ik gewoon alles leuk.

4. Mijn laptop gaat nooit uit
Mijn Macbook is mijn geliefde kindje. Maar als het een écht kindje was, zou de kinderbescherming al zijn langsgeweest. Want ik zorg er niet zo goed voor: ik zet ‘m bijvoorbeeld echt nooit uit (tenzij hij vastloopt, dan heb ik geen keus, maar dat gebeurt gelukkig zelden). En nee, ik heb ook de nieuwe OSX nog niet geïnstalleerd.

5. Ik ben een grammar nazi
Dus mocht je me betrappen op een spelfout, dan moet ik me even diep gaan schamen. Maar meld het alsjeblieft als je iets ziet wink

6. Energy drink is mijn favoriete drankje
Ja, ik ben verslaafd aan de goedkope, ongezonde blikjes van de Aldi. Ik weet dat het slecht is, maar ik vind het zo lekker. Hoewel ik mijn consumptie probeer te beperken, drink ik dagelijks toch 1 of 2 blikjes.

7. Eten van Mc Donalds vind ik goddelijk
Om maar even in de ongezonde sferen te blijven, ik vind het eten van Mc Donalds ontzettend lekker. Mijn bestelling is bijna altijd hetzelfde: frietjes, kipnuggets (mét BBQ-saus) en een McFlurry Kitkat.

8. Ik hou van pasta
Ik eet zoveel pasta dat dit zelfs de slogan is op mijn Tinder-profiel.

9. Internet is mijn grootste verslaving
Bloggen, social media bijhouden, forums lezen, spelletjes spelen, ik zit véél te veel op het internet. Ik zit zoveel op 9Gag dat ik in memes denk. Is dat ernstig?

10. Bloggen zit in de familie
In mijn familie ben ik niet de enige met een blog. Mijn broertje heeft een blog genaamd Dutch-Tech, over technologie en gadgets. Ook mijn oma is een fanatieke blogger. Ze blogt op Hannie’s Quilts over de quilts die ze maakt.

11. Whatsappen doe ik via de computer
Met heimwee naar MSN in mijn achterhoofd, ben ik ontzettend blij dat Whatsapp tegenwoordig ook via de computer werkt. Als ik thuis ben, gebruik ik de Web Whatsapp dan ook fanatiek. Typen met een toetsenbord is nu eenmaal veel fijner en sneller dan op een touchscreen!

12. Ik heb een klein hoofd
Hoedjes vind ik geweldig leuk, maar ik kan ze niet dragen omdat mijn hoofd te klein is. Serieus, weet iemand een webshop waar ze hoedjes verkopen met een omtrek van 51 cm?

13. Mijn vingers zijn te dun
Naast een klein hoofd heb ik ook dunne vingers. Leuk, maar goedkope winkels als H&M en Kruidvat verkopen geen ringen die me passen. Als ik ringen wil dragen ‘moet’ ik dus naar de juwelier, en zelfs daar is maat 15 zelden te vinden… Zo jammer!

14. Ik ben een vampier
Nee oké, ik ben niet echt een vampier, maar ik leef wel voornamelijk ’s nachts. De hele dag ben ik ‘sloom’ en in de avond kom ik pas tot leven. Bloggen en studeren doe ik dan ook meestal ’s nachts. Wellicht ligt het aan mijn ritme.

15. ‘Gamen’ vind ik leuk
Met ‘gamen’ tussen aanhalingstekens, want de spelletjes die ik speel vind ik niet echt onder ‘games’ vallen. Maar ik kan úren Sims 3 spelen, doe veel online spelletjes en ik speel dagelijks minimaal een uurtje Hearthstone. Dat hoort bij mijn dagritme.

Dat waren de feitjes alweer! Even iets anders, ik heb het lettertype op mijn blog aangepast. Ik vond persoonlijk dat het vorige lettertype niet zo fijn was om te lezen. Ik ben benieuwd of jullie dit beter vinden!

Zijn er feitjes waar je jezelf in herkent?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply wendy 28 februari 2015 at 16:46

  Haha grappig we hebben veel gemeen. Ik ben ook een nachtwaker, drink graag energy drank (ik van de Albert Hein), hou van pasta en ik ben klein :). 1,60m.

  Ik vind deze post ook altijd leuk!

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 • Reply Han 26 februari 2015 at 23:08

  Leuke feitjes die we over je lezen! over je lengte: ken je het gezegde klein maar fijn . Zit in de familie, ik ben nog maar 1.53m
  Groetjes Oma

 • Reply Anne 26 februari 2015 at 22:48

  Haha, dat over die Macbook is zo herkenbaar. De mijne is sinds juli nog niet uit geweest. Woods!

 • Reply Kelly 26 februari 2015 at 17:04

  Heel erg leuk om te lezen! :)

 • Reply Nicole 26 februari 2015 at 16:10

  Wat een leuke feitjes zeg! Ik ben ook dol op de frietjes van de Mac.

 • Reply Marleen 26 februari 2015 at 14:12

  Ik kijk ook altijd eeuwen rond op F21 en H&M. Heeerlijk! xx

 • Reply Manon 26 februari 2015 at 13:29

  Ontzettend leuk om te weten dat je ook zo een pasta liefhebber bent! Ik zou het echt altijd wel kunnen eten , maakt niet uit wanneer en waar haha!

 • Reply Maaike 26 februari 2015 at 11:26

  Haha wat een ontzettend leuke feitjes! Ik snap wel dat je verslaafd kunt zijn aan energy drank, want het is gewoon ook erg lekker. En oh, eten van McDonalds is ook goddelijk <3

 • Reply Samantha 26 februari 2015 at 10:18

  Ik ben ook 1.55! En ik hoor dagelijks dat ik klein ben, alsof ik dat zelf nog niet doorhad haha. Ik vind ‘gamen’ ook heel erg leuk om te doen en pasta, mjam! <3 Ik zou het iedere dag kunnen eten.

 • Reply Dina 26 februari 2015 at 09:24

  Woeeeei iemand gevonden die kleiner is dan ik! Had helemaal niet verwacht dat je zo’n kleintje bent. Van de foto’s die ik van je heb gezien, ben ik er eigenlijk altijd vanuit gegaan dat je zo’n lange blondine bent! :P
  Zelf ben ik 1.58 m. Ook niet erg groot dus.

  • Reply Mandy 26 februari 2015 at 18:16

   Blondine wel, lang dus niet ;) Wat grappig dat jij ook zo klein bent, dat had ik ook niet verwacht!

  Leave a Reply