Persoonlijk

Mandy’s Life #12


De afgelopen twee weken gingen snel voorbij, zo snel dat ik een beetje vergeten ben foto’s te maken van de leuke dingen. Toch is het weer tijd voor een nieuwe Mandy’s Life, al heb ik deze keer dus niet zo heel veel foto’s. In dit artikel geef ik jullie een kijkje in mijn leven, door middel van foto’s gemaakt met mijn mobiel.


Dit lakje maar weer eens tevoorschijn gehaald. Ik was eigenlijk vergeten dat ik deze had, maar het is echt een lief, mooi kleurtje!


De ene dag was het héérlijk weer, enkele dagen later sneeuwde het ineens. En dat terwijl het inmiddels ‘lente’ is. Pff, ik zie de lente liever met zon, ijsjes en cocktails.


Ontbijten doe ik bijna nooit, zowel omdat ik vaak geen tijd heb (ik lig liever wat langer in bed) als omdat ik ’s ochtends gewoon geen hap weg krijg. Maar ik hoefde weinig naar school afgelopen weken. Dat betekende uitslapen en tegen de middag ‘ontbijten’, in dit geval met deze lekkere broodjes uit de oven.


Wat zijn mijn nagels kort ineens! Er brak er eentje af waardoor ik besloot de rest ook maar af te knippen. In ieder geval, ik had zin om weer eens wat leuks te doen met mijn nagels. Ik maakte een gradient van oranje en roze, en heb er met Konad een panterprintje op gestempeld. Konad gebruikte ik bijna nooit meer, omdat mijn nagels vaak te lang zijn voor de stempel, als je begrijpt wat ik bedoel. Over deze nail art komt nog een artikeltje met betere foto’s.


Ik verveelde me tijdens de les dus ik ging even ‘creatief’ doen, haha.


Eigenlijk had ik me voorgenomen om geen (of in ieder geval minder) nagellakjes te kopen. Maar ik kon het niet laten! Over de mintgroene van Catrice heb ik al een review geschreven, de rest komt nog!


Vorige week was ik bij Dreamersland, een indoor dancefestival in Eindhoven. Hier was ik al een keer eerder geweest maar toen vond ik er niet zo veel aan. Deze keer heb ik me echter prima vermaakt, al ben ik niet tot het einde gebleven. Het duurde namelijk tot 7 uur ’s ochtends, maar aangezien ik de hele dag op school had gezeten en de volgende dag weer een feestje had, besloten we om een schappelijke tijd (5 uur, ahum) naar huis te gaan.


Natuurlijk moesten wij weer eventjes gek doen voor de camera.


Dit artikeltje zag ik in de Viva. Kort samengevat, het schip Titanic wordt opnieuw gebouwd. Hier had ik al wat geruchten van gehoord maar nu is het bevestigd. Als grote Titanic fan ben ik serieus van plan om deze cruise van Southampton naar New York daadwerkelijk te gaan maken. Mits het te betalen is natuurlijk, zo niet dan wil ik de boot alsnog wel gaan bekijken!


Beetje een derpy foto maar ik ging in de trein naar Roermond. Treinreizen vind ik chill.


Wat ik in Roermond ging doen? Naar de Sephora natuurlijk! Jullie hebben vast wel gehoord dat Sephora in Nederland weg gaat, en aangezien het nu ook nog eens prijzencircus was besloot ik wel even op en neer te reizen. Ik heb niet veel gekocht, alleen een bruisbal-achtig iets, een foundation en…


… Dit palette! In eerste instantie had ik mijn handen vol met allemaal lipsticks die ik wilde kopen, maar toen mijn oog hier op viel heb ik die lipsticks snel aan de kant gelegd (ik moest een keuze maken, laag banksaldo) en voor dit Too Faced palette gekozen. Ik had nog niks van Too Faced maar wilde al heel lang een palette hebben, en deze was nu met 50% korting! Dit was wel de laatste, en in de lichtroze kleur zit een klein deukje. Maar ik heb hier dus maar 20 euro voor betaald, wat mij betreft een goede deal.


Bezig met een nieuwe layout. Wel in dezelfde stijl, maar net iets anders. De achtergrond wordt een stuk lichter, bijna wit, waardoor het frisser oogt. Verder is het logo wat aangepast. Wat vinden jullie ervan?


Deze Supertrash oorbellen zag ik weleens bij andere meiden en ik vond ze erg gaaf. Maar ik dacht altijd dat ze heel duur waren (aangezien de kleding van Supertrash ook redelijk duur is), maar toen ik eens besloot te kijken bleken ze maar 15 euro te zijn. Niet heel goedkoop voor oorbellen, maar ook niet superduur. Ik ben deze dus gisteren gaan kopen en ik vind ze echt prachtig!

Dat was mijn leventje de afgelopen twee weken. Zoals je ziet veel foto’s van aankopen, weinig foto’s van andere leuke dingen, dat ben ik een beetje vergeten haha. Hebben jullie nog wat meegemaakt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Estrella 24 maart 2013 at 21:53

  Leuke pica’s! Die panterprint-nagels zien er heel gaaf uit en dat Aztek printje heb je heel mooi getekend!

 • Reply Sofie 24 maart 2013 at 09:05

  Wat een leuke foto’s! Wauw, wat een mooi palette, en dat voor zo’n prijsje :)

 • Reply MySuperSweetLife 24 maart 2013 at 08:41

  Hele leuke foto`s! Die oorbellen zijn practig!
  Liefs

 • Leave a Reply