Persoonlijk

Mandy’s Life #7 – Feestdagen en Disneyland


Ik heb niet veel geblogd deze vakantie, ik uberhaupt weinig achter de computer gezeten. Ik heb het veel te druk gehad met leuke dingen zoals uitgaan, de feestdagen, en Disneyland! Ik heb me dus prima vermaakt. Daarom nu weer een Mandy’s Life, deze keer met foto’s van de kerstvakantie.


Omdat wij met de kerstdagen niet thuis waren, kwamen opa en oma de zondag daarvoor gezellig bij ons gourmetten.


Met de kerstdagen zaten we dus in Disneyland. We verbleven in hotel Chayenne, wat eruit zag als een cowboydorpje. Het lijkt net echt, superleuk!


Ik met Minnie Mouse oren. Met de kaartjes er nog aan haha, want ik had ze niet gekocht. Ik had mezelf voorgenomen om geen nutteloze troep te kopen, en daar heb ik me redelijk aan kunnen houden. Een klein shoplogje komt nog.


Mijn broertje en ik bij een bord van mijn favoriete sprookje Rapunzel. Jammer dat de toren niet te zien is op de foto (blame de fotograaf). Ik had gehoopt dat ik de ‘echte’ Rapunzel nog tegenkwam, maar helaas; bij het Prinsessen Paviljoen (waar je met de prinsessen op de foto kan) stond een wachtrij van 90 minuten. Dat heb ik er niet voor over!


Prachtig verlicht  kasteel van Doornroosje. Omdat Disneyland Parijs 20 jaar bestond, was er ’s avonds een prachtige licht- en vuurwerkshow. Echt zo spectaculair. Met mijn eigen iPhone kreeg ik het niet goed gefilmd, maar ik raad je aan om even op Youtube te zoeken naar Disney Dreams.


Uiteraard gingen we ook naar Disney Studio’s. De Rock ’n Rollercoaster is één van mijn favoriete attracties!


Zoals ik al zei, Disneyland Parijs vierde haar 20e verjaardag!


Er is een Starbucks in Disney Village, en daar kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij lopen. Ondanks dat het midden in de winter is, nam ik deze Frappuchino. Ik hou namelijk helemaal niet van gewone koffie haha. Deze ijskoude koffie in de smaak Java Chip was echt goddelijk!


Eén van mijn weinige aankopen in Disneyland was deze Minnie Mouse trui. Ik vind hem super schattig. Ze hadden nog veel meer leuke truien en shirts, maar omdat ze zo duur zijn (deze trui was bijvoorbeeld 40 euro) heb ik er maar 1 gekocht. Ik ben er verliefd op!


Omdat mijn vorige make-up kastje helemaal uitpuilde kreeg ik een nieuwe. Dit is het bekende Helmer kastje van Ikea.

En kijk, ik heb eindelijk het Naked 2 palette! Vorige week waren we een dagje in Amsterdam en ik dacht dat daar een Sephora zat. Niet dus, maar omdat ik mijn zinnen al had gezet op het Naked palette, gingen we op de terugweg speciaal voor mij via station Utrecht. Daar zat een V&D met Sephora en heb ik dit palette dus eindelijk gekocht. Yay!


Mijn haartjes gedaan voor Oudejaarsavond. We vierden dit gezellig met de hele vriendengroep, en gingen daarna nog even de kroeg in. Wel balen dat het regende, want van mijn haar bleef uiteindelijk weinig over.


Dit jurkje kocht ik in Amsterdam bij de Bershka en droeg ik op Oudejaarsavond.

Dat waren mijn foto’s van deze keer. In Disneyland heb ik minder foto’s gemaakt dan ik dacht. Wel heb ik daar het een en ander gefilmd. Die hebben jullie dus nog tegoed!

Verder mijn excuses voor de weinige posts de laatste tijd. Dit zal eventjes zo blijven, want na de vakantie heb ik tentamenweek. De komende tijd zullen jullie het dus met wat minder updates moeten doen. Daarna ben ik weer helemaal terug!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Oma 7 januari 2013 at 22:26

  Leuke blog! Een supertrui en blitse jurk heb je gekocht. En geweldige dagen in Euro Disney. Wat kun je nog meer wensen hè. Ook wij hebben genoten met het gourmetten bij jullie!

 • Reply Bianca 7 januari 2013 at 18:27

  dat jurkje is echt mooi! Leuke foto’s!

 • Reply MySuperSweetLife 3 januari 2013 at 08:50

  Hele leuke foto`s! Wat is je jurkje van oudjaarsavond mooi!
  Liefs

 • Leave a Reply