Lifestyle, Persoonlijk

Mandy’s Life – Carnavalsvakantie

carnaval
Het is al een hele tijd geleden dat ik een Mandy’s Life artikel heb gemaakt! Vaak vergeet ik het gewoonweg om foto’s te maken… Maar vandaag is het weer zover, ik geef jullie een kijkje in mijn leven door middel van foto’s. De carnavalsvakantie zit er voor mij alweer op, maar dit artikel is een mooie terugblik!


Pizzabroodje als lunch! Pizza is altijd goed.


Op vrijdag was het tijd om de vakantie in te luiden, en wel in het casino! Roy Donders kwam daar optreden. Thuis luister ik echt nooit Nederlandstalige muziek, maar in zo’n setting (en zeker rond carnaval!) vind ik het enorm gezellig. Bovendien vind Roy echt een leuke, enthousiaste jongen. Het was een leuke avond!


Op weg naar mijn werk. Heerlijk in het zonnetje!


frozen
Mijn carnavalsoutfit in de maak. Ik wilde verkleed als Elsa van Frozen, maar nergens waren kant en klare jurken te koop, dus ging ik zelf aan het knutselen. Wat een werk!

Elsa
En zoals jullie misschien al gezien hadden was dit het resultaat! Jammer dat de zelf in elkaar geflanste outfit de avond niet heeft overleefd.


Om mijn Elsa kostuum compleet te maken had ik mijn haren wit gemaakt. Op de vorige foto zag je het niet echt goed, maar hier valt het echt op! Dit had ik gedaan met witte carnavals-haarlak. Het pakte niet zo goed, dus er zit bijna een hele bus van die haarlak in. Het voelde echt enorm vies en plakkerig aan, haha.


Een impressie van de andere pakjes die ik droeg tijdens carnaval. Ik vier al jarenlang carnaval en ik koop/maak elk jaar minstens één nieuw pakje. Vandaar dat ik nu zo’n grote verzameling heb dat ik elke dag iets anders aan kan!


De carnaval zat er weer op, en ik ontving dit pakketje. Een tijd geleden ben ik lid geworden van BNN, zodat je de omroep steunt én je verschillende opnames kan bijwonen, en daarbij mocht ik een welkomstcadeautje uitzoeken. Ik koos voor deze mobiele oplader.

Woensdag heb ik de hele dag lekker niks gedaan, even uitrusten van de 5 dagen feesten. Donderdag heb ik met wat klasgenoten aan een project gewerkt. Dat was niet boeiend genoeg om foto’s van te maken, haha.


De slechtste fotokwaliteit ever (ik mis de goede camera van mijn gestolen iPhone 5s! sad ) maar vrijdag heb ik last minute nog even een half uurtje van het concert van Ilse de Lange meegepikt. Wat een leuk mens is dat!


Zaterdag heb ik gewerkt, niet heel interessant. Zondag, op de laatste vakantiedag, ging ik naar de Efteling. Het was ontzettend mooi weer en met de drukte viel het wel mee. Het was erg leuk! Op deze foto sta ik in de rij bij ‘Joris en de draak’, een vrij nieuwe achtbaan.


En hier een klassieker: de Droomvlucht!


Dat moment dat je naar Kruidvat fietst voor een leuke nagellak aanbieding (Catrice, 2 voor €5!) en je in de winkel concludeert dat je al teveel nagellak hebt. Inplaats daarvan kwam ik met 4 lipsticks thuis, haha. Ik heb ze meteen getest en ik was erg tevreden! De reviews komen binnenkort online!

Hoe was jullie vakantie? Of moet voor jullie de vakantie nog beginnen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Stephanie 12 maart 2014 at 09:46

  Nice post!
  Erg leuk.
  Je blog lay-out is ook erg vet.
  xx
  Stephanie
  http://www.stephaniegille.blogspot.com

 • Reply Manon 11 maart 2014 at 18:40

  leuke foto’s en wat een leuke outfit had je aan

 • Reply Sharrel 11 maart 2014 at 18:00

  Leuke foto’s! Pizzabroodje als lunch is altijd goed haha! Leuke outfits had je ook aan!

  x

 • Reply Kelly 11 maart 2014 at 13:07

  Leuke foto’s! Jammer dat je Elsa kostuum de avond niet overleefde, hij zag er tof uit namelijk.

 • Reply Svenja 11 maart 2014 at 07:16

  Hele leuke foto’s! Mooie carnaval’s outfits heb je gedragen. oooh de Efteling, daar ben ik al zo lang geweest. Droomvlucht, die heerlijke geur die daar hangt <3

 • Leave a Reply