Persoonlijk

Mandy’s Life – Juli #1

header
Time flies when you’re having fun! Ik ben de eerste weken van juli goed en wel doorgekomen. Eigenlijk heb ik vooral genoten van het feit dat ik vakantie heb en vulde ik mijn vrije tijd op met leuke uitstapjes. De afgelopen dagen ben ik weinig thuis geweest, daarom is dit artikel wat later. Maar ik geef jullie nu alsnog een kijkje in mijn leven!


Tijdens de hittegolf van een paar weken terug besloten mijn vrienden en ik te gaan shoppen. Slecht plan haha, het was veel te warm! Maar kijk eens wat ik tegenkwam in de V&D: een kartonnen Teske!


In het vorige Mandy’s Life artikel liet ik zien dat mijn bureau een grote puinhoop was en dat ik uit frustratie maar gewoon een nieuw bureau heb gekocht. Hier komt nog een artikel over, maar dit is vast een kleine sneak peak van de accessoires die er staan.


Zelfgemaakte pizza is de lekkerste pizza ter wereld! Oké, we hebben een beetje vals gespeeld met de kant-en-klare pizzabodem, maar het was wel erg lekker!


Het eerste weekend van juli gingen we naar Wish Outdoor! We gingen pas laat op de middag, aangezien het die dag 35 graden was (véél te heet om te dansen in de volle zon). Het zag er qua aankleding weer prachtig uit allemaal!


Omdat het zo warm was had de organisatie een aantal zwembadjes gegraven. Hier zit ik nog droog op de kant, maar ik ben er uiteindelijk gewoon (met kleren en al) in gesprongen. Het heeft tot half 11 ’s avonds geduurd voordat mijn spijkerbroekje eindelijk droog was, haha. Maar wel heerlijk verkoelend!Ook in de avond was het super! Goede muziek, mooie lampjes en een fijne sfeer. Ik heb eventjes op het VIP deck gestaan en vanaf daar had je een mooi overzicht. Ik moést even een panorama foto maken!


Op zondag gingen we weer naar Wish. Ook zondag was het lekker warm, maar toen we het terrein op kwamen werd het in een keer akelig bewolkt.


(ik wist niet zeker of deze foto op mijn blog mocht, haha)
Tja, en toen begon het ineens keihard te regenen. Gelukkig werden er gratis poncho’s uitgedeeld. Kijk hoe charmant.


Gelukkig was de regen snel weer weg en konden we weer verder feesten. Vraag je vooral niet af wat ik hier aan het doen ben.


Mooie lichtjes!
Wish Outdoor was ook dit jaar weer een geweldig feestje!


De ene dag heb je een good hair day….


…en de andere dag lijkt je kapsel op een ontploft vogelnest.
Het was kermis in mijn dorp, en afgelopen zondag kwamen er wat Nederlandse artiesten optreden bij een café. Als fanatieke carnavaller moest ik erbij zijn natuurlijk!


Er waren optredens van Rob van Daal, Ferry de Lits en Django Wagner (op de foto). Nederlandse muziek luister ik thuis nóóit, maar in de kroeg kan ik er helemaal op los gaan. En zulke concertjes zijn ook zo gezellig! Bovendien waren deze artiesten vocaal erg goed en dat kan ik altijd erg waarderen. Fun fact; Django Wagner woont praktisch bij mij om de hoek, haha.


Ik spotte Olaf op de kermis! Bij de grijpautomaatjes kreeg ik ‘m niet te pakken, maar ik had met de man van de schiettent een dealtje gesloten (lees: de helft van de vereiste punten hebben en de rest in cash bij betalen lol ) dus nu heb ik ook mijn eigen Olaf.


Na een middagje kermis ging ik lekker met mijn ouders uit eten. PASTA! Die avond ben ik ook nog naar de film ‘Minions’ geweest en oh, wat was ‘ie leuk!


De postbode kwam mijn nieuwe bikini afleveren. Ik vind Triangl bikini’s prachtig, maar 80 euro voor een bikini gaat me echt veel te ver. Dus kocht ik deze look-a-like via Ebay voor ongeveer 7 euro. Ik heb voor de zekerheid een maatje groter dan normaal besteld en hij zit prima!


Sinds kort ben ik weer helemaal into het (digitaal) tekenen. Laatst plaatste ik een aantal van mijn tekeningen al in een artikel en dit is de creatie waar ik gisteren mee bezig was (het uiteindelijke resultaat is inmiddels al te vinden op mijn tweede Instagram account!) Als jullie het leuk vinden zal ik binnenkort wel weer wat van mijn tekeningen in een artikel zetten!

De afgelopen weken waren ontzettend leuk! Hopelijk wordt de rest van juli net zo leuk, maar daar ga ik wel van uit. Komend weekend ga ik weer naar een festival, volgende week komt mijn vriendinnetje thuis van een half jaar in het buitenland én ik ga bijna op vakantie heart Wat heb jij de laatste tijd allemaal voor leuks gedaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Han 17 juli 2015 at 21:44

  Echt leuk dit blogbericht! Heel zomers. Ik wens je nog een leuke voortzetting van deze zomer !

 • Reply isabelle 15 juli 2015 at 22:50

  leuk!

 • Reply Mylou 15 juli 2015 at 22:09

  Wat een leuke week! Wish Outdoor ziet er echt fantastisch uit, & echt een prachtige bikini!

 • Reply Anna 15 juli 2015 at 17:22

  Wat veel leuke foto’s! En super grappig, die kartonnen Teske, haha!

 • Reply Manon 15 juli 2015 at 15:38

  Wat een leuke foto’s! en wow wat kan jij gaaf tekenen!

 • Reply Marja 15 juli 2015 at 11:12

  Hele leuke foto’s en wat kan jij goed tekenen! Echt heel gaaf!
  -x-

 • Leave a Reply