Persoonlijk

Mandy’s Life – juni #2

header
Jongens! Afgelopen week heb ik mijn minor afgerond met mooie cijfers en ik heb nu officieel zomervakantie! De laatste weken van juni heb ik het druk gehad, maar gek genoeg ben ik op de allerleukste momenten (zwemfeestje, bbq-en met de klas, terrassen met vrienden) vergeten om foto’s te maken. Toch heb ik genoeg foto’s gemaakt om ook dit keer een artikeltje te vullen. Neem een kijkje in mijn leven door middel van foto’s!


Ergens achterin mijn kast vond ik deze slippertjes. Ik was helemaal vergeten dat ik deze had, maar ik vind ze wel erg leuk!


In mijn dorp wordt elk jaar de Van Gogh markt georganiseerd. Lokale winkels en ketens verkopen dan gloednieuwe (merk)producten voor een prikkie. Kleding, sieraden, eten, speelgoed, decoratie, er wordt van alles verkocht. Zelf kocht ik er deze knalroze Vans voor maar 30 euro!


Mijn laatste lesweek zat erop, de week erna zou ik tentamens hebben. Toch had ik genoeg tijd om een dagje te gaan winkelen. Uiteraard moet ik altijd even langs de Primark.


Bij Primark spotte ik dit super coole shirt van Jurassic World. Het is dat het shirt een beetje een tent-model had, anders had ik ‘m graag gewild. De film heb ik ook al gezien en ik vond hem heel erg leuk!


Ook voor leuke sokken ben je bij Primark altijd aan het juiste adres.


Bij Primark heb ik uiteindelijk niks gekocht (het was zó druk, ook mede omdat Guus Meewis die avond in Eindhoven optrad). Wel ben ik bij H&M goed geslaagd en kocht ik onder andere dit mooie jurkje.


Ook deze leuke, zomerse broek komt van H&M. Inmiddels heb ik hier al outfit-foto’s van gemaakt, deze zullen komende week op mijn blog verschijnen.


Het laatste adresje tijdens mijn shopmiddag was de Hunkemoller omdat ik een nieuwe bikini nodig had. Deze vond ik erg leuk en hij zit als gegoten!


Naast de spullen die ik in de stad kocht lagen er thuis ook wat Ebay pakketjes op me te wachten, waaronder deze kettingen. Mijn volledige Ebay shoplog is inmiddels hier te vinden.


Op dinsdag gaan mijn vrienden en ik altijd naar de film. Deze keer besloten we van te voren lekker pasta te eten bij Vapiano. Deze pasta-keten zit sinds kort in Eindhoven en het eten is er echt heerlijk!

Alsof ik nog niet genoeg gekocht had: nieuwe nagellak! Wel in de aanbieding, dus dat scheelt wink


Ik heb eindelijk mensen gevonden die af en toe Monopoly met me willen spelen! Haha, ik vind het zo leuk. Afgelopen vrijdag had ik gewonnen bigsmile


Dus. Het is een beetje beschamend, maar dit was hoe mijn bureau erbij stond. Opruimen wilde ik wel, maar ik wilde enkel zoveel moeite wilde doen als ik er een leuk en gezellig resultaat voor terugkreeg. En mijn probleem was dat ik vond dat ik te weinig opbergruimte had (zo’n grote kast ipv. laatjes is écht niet praktisch) én dat ik mijn bureau in het algemeen gewoon lelijk vond lol Nu had ik de oplossing: ik koop gewoon een ander bureau. Die ben ik gistermiddag gaan ophalen. Het is een mooi, groot, wit bureau geworden met ladekastjes. Ik ben op mijn vrije zondag de hele dag aan het ‘klussen’ en opruimen geweest. Het resultaat zal ik jullie zo snel mogelijk laten zien!

Mijn vakantie is dus officieel begonnen, maar veel vrienden van me moeten voorlopig nog gewoon naar school of werken. Ik zal mezelf dus even moeten vermaken: misschien een goede reden om de rest van mijn slaapkamer eens een flinke opruiming te gaan geven? En natuurlijk gaat mijn blog ook gewoon lekker door!

Wat heb jij de afgelopen weken uitgespookt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply diana 2 juli 2015 at 10:23

  leuke spulletjes heb je gekocht! die bikini heeft echt een leuk kleurtje! en ik ben benieuwd naar je nieuwe bureau! en geloof me, de jouwe valt wel mee hoor met rotzooi. hier is t pas erg, maar ik ga écht binnenkort opruimen :’)

 • Reply Han 1 juli 2015 at 08:23

  Gefeliciteerd Mandy ! Dat heb je weer mooi voor elkaar, geeft een goed gevoel denk ik, dat je nu je minor hebt afgerond! Geniet van je vakantie!

 • Reply Manon 29 juni 2015 at 15:15

  Die bikini is echt super leuk!

 • Reply Nicole 29 juni 2015 at 11:58

  Oeh de bikini is echt prachtig! Primark sokken zijn echt mijn favoriet! Vooral de pug sokken. Ik zie op de foto hele leuke die ik nog niet heb, dus ik denk dat ik maar eens naar de primark moet gaan.

 • Leave a Reply