Persoonlijk

Mandy’s Life – Kerstvakantie


Bij mijn stageplek waren ze zo lief om alle stagiaires twee weken Kerstvakantie te geven. Super fijn, en ik heb dan ook heerlijk genoten van mijn twee vrije weken. Maar aan al het mooie komt een eind, morgen gaan we weer aan de bak en daarom heb ik bij deze een extra lang Mandy’s Life artikel, waarin je door middel van foto’s ziet wat ik allemaal in mijn vakantie heb uitgespookt.


De vakantie werd ingeluid met een lekker etentje. De klap op de vuurpijl was natuurlijk dit heerlijke toetje.


De volgende dag waagde ik me weer eens aan de nail art. Ik wilde twee kerst nail arts maken om een artikel over te schrijven.


Dit was het eerste resultaat! Kerst is inmiddels al voorbij, maar mocht je benieuwd zijn naar deze en nog een andere Kerst nail art dan vind je het artikel hier terug.


Ook in de vakantie moet zo nu en dan ‘gewerkt’ worden: voor mijn vaders bedrijf maakte ik een advertentie. Gelukkig vind ik het leuk om te doen! De advertentie kwam op de lokale televisie en dat is wel heel tof om te zien.


Nu ik toch creatief bezig was, met mijn hoofd in de Kerstsferen, maakte ik kerstkaartjes voor mijn blog. Deze stuurde ik naar een aantal bedrijven met wie ik het afgelopen jaar samenwerkingen heb gehad of nog heb lopen. Er werd heel leuk op gereageerd!


We zouden thuis niks aan Kerst doen, maar toen ik erachter kwam dat mijn ouders tóch een cadeautje voor me hadden gekocht, ben ik de stad in gegaan voor wat Kerstaankopen. Oké, het MAC tasje is voor mezelf, haha. Voor mijn moeder haalde ik een Douglas giftcard en voor mijn vader een boek van Stephen King. Aangezien dat ook míjn favoriete schrijver is ga ik die natuurlijk ook lezen, haha.


Dit was mijn eigen buit van die dag. Eindelijk een Tangle Teezer (hier komt nog een review over), een back-up van mijn kapot gevallen MAC poeder, een Sleek blush (in de kleur Rose Gold, jaja!) en een mooi Ciaté nagellakje. Overigens een tip voor de mensen uit de buurt van Eindhoven, er zit een winkeltje genaamd Boqz en zij verkopen Sleek, W7, Tangle Teezer, kwasten van Real Techniques en nog veel meer ‘zeldzame’ beauty merken!


Op maandag liet ik wimperextensions zetten met dit als resultaat. Ik vind het echt prachtig geworden en ik was bovendien zeer tevreden over de behandeling en de service. Hier komt ook nog een uitgebreid artikel over!


Maar, je kunt mij uiteraard niet de stad in sturen zonder wéér iets te kopen, haha. Dit was de schade; wat piercings, simpele schuifspeldjes en hele coole oorbellen waarbij de sluiting en het bedeltje als het ware achterstevoren zitten. Ziet er heel tof uit!


Een nietszeggende foto met een leuk verhaaltje: Toen ik een jaar of 12 was had ik een penvriendin. Na een tijdje veranderden de brieven in msn-gesprekken en toen msn stopte spraken we elkaar enkel nog af en toe via Facebook. Nu zei ze laatst dat ze me wilde interviewen voor een schoolonderzoek. Dat gebeurde via Skype. We ‘kennen’ elkaar al zeker tien jaar maar hadden elkaar nog nooit echt gezien of gesproken. Dit was dus heel gek, maar ook vooral heel leuk!


Het Kerstcadeautje dat ik van mijn ouders kreeg; nieuwe, luxe oortjes! Al de hele week liep ik te gissen, en bovendien was ik zelf al op zoek naar nieuwe oortjes en vroeg daarbij mijn vader steeds om advies. Niet wetende dat hij deze al lang voor me had gekocht. Dit had ik echt niet verwacht! De geluidskwaliteit is ontzettend goed en ik ben er dan ook heel blij mee!


Op Kerstavond gingen we gourmetten met het gezin (mijn vader staat er niet op want hij maakte de foto), oma en een kennis van ons. Hier was alles al opgeruimd en zaten we aan het toetje. Het was heel gezellig!

Mijn oma merkte op dat ik met dit kapsel op Lady Gaga leek. Ik kon het niet laten om even een Gaga-selfie te maken, haha.


Mooie glitters op mijn nagels.


Op tweede Kerstdag, en de dag daarna, gingen we naar Brugge. Ik was er al vaker geweest, maar het blijft een ontzettend mooie stad!


We bezochten daar het diamantmuseum. Ik, als liefhebber van alles dat glimt, had er heel veel van verwacht maar het viel een beetje tegen. Bijna alles in de etalages was gewoon nep, beetje jammer.


Er stond ook een enorme bak met ‘diamanten’. Aangezien veel in het museum niet echt was, betwijfel ik of dit echte diamanten zijn. Maar het glimt wel mooi!


Ook gingen we naar het enige echte Friet Museum! Je leerde daar over de geschiedenis van friet, verschillende soorten aardappelen en je kon natuurlijk (wel tegen betaling) ook zelf een frietje eten.


Verschillende frietzakjes. Jep.


In de avond is Brugge op z’n mooist en er was een gezellige Kerstmarkt.


Toen we weer in ons eigen landje arriveerden lag er, jawel, sneeuw!


Toetje na het eten. Ik dacht “Wow, wat cool, een Rolo toetje!”, maar eerlijk gezegd vond ik ‘m niet zo heel lekker, haha. Eigenlijk is het gewoon een enorme Rolo die in een bakje is gepropt. Het was veel te machtig!


Deze vakantie heb ik echt te vaak gewinkeld, haha. Het rechtse tasje is overigens niet door mezelf gekocht: op de blog van Glorious Lady’s won ik een make-up setje. Wat hebben ze dit leuk verpakt zeg, ik werd er helemaal blij van!


En toen was het ineens Oudejaarsavond! Dit was mijn outfit. Dit geweldige jurkje is van H&M en de armband van Hema.


Even poseren met mijn vriendjes! Eerst hebben we lekker thuis champagne gedronken en later op de avond, nadat we vuurwerk hebben gekeken natuurlijk, zijn we de stad in gegaan.


Een hele slechte foto, maar om twaalf uur stonden we vuurwerk te kijken op het dak van een flatgebouw! Hoe vet is dat? We hadden uitzicht over de hele stad en het was ontzettend tof om te zien. Ook ontzettend koud, dat wel, haha.


Toen de feestdagen voorbij waren en ik flink uitgeslapen had, was het tijd om weer aan het ‘werk’ te gaan voor mijn blog. Op Ebay kocht ik een fisheye lens voor mijn telefoon en hier ben ik ‘m aan het reviewen.


De laatste dagen van mijn vakantie heb ik totaal nutteloos besteed door lekker uit te rusten en computerspelletjes te spelen.

Naast de dingen die je in dit artikel ziet, ben ik een aantal keren op stap geweest, ging ik uit eten met vrienden en heb ik een paar keer de bioscoop bezocht. Aangezien ik met stage weinig vrije tijd heb, propte ik nu zo veel mogelijk leuke dingen in één vakantie. Het was echt heerlijk om twee weken vrij te zijn!

Hoe hebben jullie je kerstvakantie besteed?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maaike 8 januari 2015 at 11:11

  Wat gigantisch veel & leuke foto’s! Wat een leuke outfit had je aan met oudjaarsavond en je kerstnagels zijn echt to die for <3 Leuke blog heb je!

 • Reply Han 5 januari 2015 at 17:34

  Dat was een te gekke kerstvakantie, zo te zien heb je echt genoten, Mooie sieraden, en prachtige nagels!

 • Reply Northflix 5 januari 2015 at 14:23

  Wat een fijn overzicht!
  Al kreeg ik door die eerste foto gelijk trek in iets zoets.

 • Leave a Reply