Persoonlijk

Mijn november: Naar de EMA’s (!) en meer…


Velen zien november als een koude, sombere maand. Voor mij geldt dat meestal ook, maar dit jaar is anders. Dit jaar is de maand november opgevuld met allerlei leuke activiteiten waar ik héél erg veel zin in heb. En nu is het eindelijk bijna zo ver!

De EMA’s

Laat ik gelijk met het meest spectaculaire beginnen. Niet alleen omdat ik hierover het meest enthousiast ben, maar ook omdat dit het eerste plaatsvindt; namelijk volgende week al! IK GA NAAR DE EMA’s! Ja jongens, dat moest in hoofdletters. De European Music Awards van MTV vinden jaarlijks plaats, telkens in een ander land. Dit jaar was Nederland aan de beurt. De kaarten hiervoor zijn echt heel erg gewild (op Marktplaats worden ze verkocht voor makkelijk 200 euro per stuk) en in eerste instantie zouden ze deze alleen maar bij wedstrijden of winacties te verkrijgen zijn. Een tijd geleden werd aangekondigd dat er ook een aantal kaarten in de verkoop zouden gaan en hiervoor werd een loting gehouden. Ik weet niet hoeveel mensen er in totaal meededen, maar ik weet wel dat wij ontzettend veel geluk hebben! We gaan met zijn viertjes en wij zijn allemaal enorm excited.

De line-up is op het moment dat ik dit schrijf nog niet volledig bekend, tot nu weet ik dat er optredens zullen zijn van Miley Cyrus, Katy Perry, Robin Thicke, Afrojack en Snoop Dogg. Meer artiesten worden nog aangekondigd. Stiekem hoop ik, als Little Monster, heel erg dat Lady Gaga ook komt optreden. Omdat haar nieuwe album één dag na de EMA’s uitkomt, lijkt dit me wel een goede promotie. Het belooft in ieder geval een groots onvergetelijk spektakel te worden!

Londen

Anderhalve week later ga ik met drie vrienden een weekendje naar Londen. Hoewel, een weekend is het niet echt te noemen want we vertrekken op een zaterdag en komen op dinsdag weer thuis. Niet heel handig gepland, want eigenlijk moet ik gewoon naar school, haha. Eén van mijn vrienden is een enorme fan van de musical Wicked (oké, ikzelf inmiddels ook een beetje) en Willemijn Verkaik, die in Nederland de hoofdrol had, speelt nu in Engeland. We gaan haar debuut dus even in het echt bekijken! Verder wordt het waarschijnlijk een ‘standaard’ citytrip waarin we de stad gaan verkennen, het nachtleven gaan uitproberen en gaan shoppen! Ik heb nog niet echt een wishlist, maar ik wil sowieso even langs Forever21 en een drogisterij om wat Sleek producten in te slaan!

Concert van Kane

Tijd om bij te komen van Londen heb ik niet, want de volgende dag ga ik naar een concert.
Ik ben best wel een beetje fan van Kane (lees: ik ben het gillende meisje dat je op de eerste rij zult vinden). Ik werd dan ook heel enthousiast toen ik hoorde dat ze weer naar Eindhoven kwamen! Niet op een festival waarbij je tot je enkels in de modder staat en ook niet in een enorme zaal waar je wordt platgedrukt, maar in de Effenaar. De Effenaar is een relatief klein zaaltje en dat is ook wel eens leuk, want zo sta ik hopelijk lekker dichtbij Dinand, haha. Aaah!

Verjaardag van mijn blog + winactie week

Op 17 november vier ik (in Londen) een klein feestje, want dan bestaat mijn blog precies 1 jaar!
Om dit te vieren en om mijn trouwe volgers te bedanken, heb ik een week vol winacties gepland. Dit vindt een weekje eerder plaats, aangezien ik vanuit Londen mijn blog niet constant in de gaten kan houden. In ieder geval, van maandag 11 november t/m vrijdag 15 november staat hier dagelijks een winactie online! Uiteraard zou ik het leuk vinden als jullie allemaal gezellig meedoen!

Opening Primark

Eindhoven begint eindelijk een beetje een fatsoenlijke stad te worden. Een Pull&Bear hadden we la een tijdje, kort geleden werden er een Starbucks en een Bershka geopend maar het hoogtepunt liet maar op zich wachten. Volgens mij hebben ze er bijna twee jaar aan gebouwd, maar op 19 november is Primark Eindhoven een feit! Helaas kan ik niet bij de officiële opening zijn omdat ik dan in Londen zit (ook geen straf), maar zodra ik thuis ben ga ik shoppen! Tenminste, als ik dan überhaupt nog geld over heb… In ieder geval zul je me over niet al te lange tijd waarschijnlijk dagelijks in de stad tegenkomen, haha.

Naast al deze bovenstaande dingen gaan de ‘reguliere’ activiteiten ook gewoon door, dus ik zal waarschijnlijk ook ‘gewoon’ wekelijks in de bioscoop zitten en in de kroeg hangen, haha! Daarnaast zal ik ook gewoon bloggen, moet ik overdag naar school en in de avond af en toe werken. Nu ik dit zo opgesomd zie besef ik pas hoe druk ik het ga krijgen, bizar. Gelukkig zijn het wel allemaal erg leuke dingen! Van mij mag elke maand er wel zo uitzien!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sas 13 november 2013 at 08:46

  Erg leuke dingen! Super veel plezier ermee :)

 • Reply Han 12 november 2013 at 23:38

  Heel veel plezier met al deze super activiteiten . Vooral het reisje naar Londen is geweldig.
  Geniet er van!

 • Reply robin 12 november 2013 at 22:03

  tof dat je bij de EMA’s was! en gefeliciteerd (bijna) met het 1 jarig bestaan van je blog.

 • Reply Esmée 6 november 2013 at 22:49

  Wat gaaf dat je naar de EMA’s gaat, je hebt echt geluk! En alvast gefeliciteerd met je blogverjaardag. x

 • Reply Kelly 4 november 2013 at 16:43

  Wat leuk allemaal!

 • Reply Charlotte 4 november 2013 at 12:51

  Wat een toffe dingen allemaal!
  AAAH zo vet dat je naar de EMA’S gaat, ik zou ook zo graag willen gaan. Heel veel plezier! <3

 • Reply Shivani | mylifestyle-shii 4 november 2013 at 09:23

  Leuke dingen allemaal!wat geweldig dat je naar de EMA’s mag!:D

 • Leave a Reply