Reizen

Fotograferen Milaan en Bologna


Zoals je hier al kon lezen, ben ik de afgelopen dagen in Italië geweest. Naast chillen, veel pasta eten, in het park zonnen, een vette nachtclub bezoeken en natuurlijk onze vrienden opzoeken, heb ik ook aardig de toerist uitgehangen. We verbleven in Bologna en zijn één dagje naar Milaan geweest. Beide prachtige steden, en daardoor een perfecte gelegenheid om véél te fotograferen!

Inclusief selfies, foto’s van lekker eten, leuke winkels en onszelf maakte ik in totaal meer dan 200 foto’s. De meesten daarvan zijn fotografie-technisch niet zo boeiend en daardoor vooral geschikt voor op Facebook of voor een Mandy’s Life artikel. Dit artikel is dan ook geen compleet reisverslag, maar zijn puur de foto’s die ik kwalitatief mooi of goed gelukt vond.

Milaan



Bologna




Voor deze foto, en de vier foto’s hier onder, hebben we een 97-meter hoge toren beklommen – dat waren maar liefst 498 traptreden! Ik heb de hele dag spierpijn gehad, haha. Maar het uitzicht was fantastisch!





Fotograferen vind ik leuk, maar echt op pad gaan met de camera doe ik bijna nooit. Omdat ik normaal gesproken vooral productfoto’s maak vond ik dit een leuke uitdaging. Hoewel er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering is (tips zijn welkom!), ben ik blij met de resultaten en dat motiveert me om dit soort dingen vaker te gaan doen. Natuurlijk kan ik niet elk weekend naar het buitenland (dat zou wel leuk zijn, haha) maar binnen Nederland zijn ook genoeg mooie plekjes.

Mocht je het je afvragen, voor deze foto’s gebruikte ik een Canon 1200d met de standaard 18-55mm lens. Momenteel is dit mijn enige lens, maar morgen ben ik jarig en krijg ik heel misschien een nieuw speelgoedje bigsmile

Wat vind jij van mijn foto’s? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Bouchra 23 mei 2015 at 11:45

  Wauww, wat een geweldige foto’s zeg!

 • Reply Sanne 21 mei 2015 at 20:33

  oh die foto’s zijn prachtig. milaan is ook wel mooi, ben er nooit geweest. Zeker om foto’s te maken is het fijn.

 • Reply Rachel 20 mei 2015 at 22:16

  milaan is echt super ik ga ook weer deze zomervakantie! lekker drie weken, puur genieten

 • Reply Stephanie 20 mei 2015 at 19:44

  Hele mooie foto’s, wauw! Vooral die van bovenaf!

 • Reply Mariëlle 20 mei 2015 at 18:51

  Ik ben op beiden plekken nog nooit geweest, maar wow wat een mooie foto’s!! Beide plekken staan op mijn wishlist!

 • Reply Melana 20 mei 2015 at 18:33

  Wat een mooie foto’s!

 • Leave a Reply