Essie – Maximillian Strasse Her


Laat ik dit artikel beginnen met te zeggen dat ik van plan was meer te gaan bloggen in de vakantie. Helaas zorgen het mooie weer, het vele feesten, de kermis en andere leuke activiteiten ervoor dat ik haast niet achter de computer heb gezeten. Ik kan niet beloven dat dit binnen korte termijn gaat veranderen, maar ik hoop dat ik snel weer meer tijd en inspiratie heb om te bloggen! Voor nu, dit mooie nagellakje van Essie!


Maximillian Strasse Her is een grijzig kleurtje uit de lentecollectie van Essie. Inmiddels ligt de zomercollectie al in de schappen, wat bij ‘mijn’ drogist betekende dat de lentecollectie in de opruimingsbakken belandde. Perfect, want dit lakje stond al een tijdje op mijn wishlist, maar ik vertik het om 10 euro voor een nagellak te betalen. Nu kostte hij me slechts de helft. Ik zeg; top!


Zo ziet hij eruit op mijn nagels. Waar mijn vorige en tevens eerste lakje van Essie nogal tegenviel qua dekking (echt waar, dat verwachtte ik niet van dit merk) doet dit kleurtje het gewoon supergoed! Eén laagje zorgde al voor bijna volledige dekking. Wel heb ik om het iets egaler te krijgen een tweede laagje aangebracht. De lak droogt snel en blijft lang mooi. Inmiddels draag ik hem 4 dagen op mijn nagels en zijn alleen de bovenste randjes een klein beetje gechipt, terwijl ik er ook mee gewerkt en gezwommen heb. Goede kwaliteit dus!

Ja, deze keer stelt Essie me niet teleur, ik ben gek op dit nagellakje!

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *