Reviews

Essie – Skirting the issue


Hoewel ik vind dat de nagellakjes van Essie er altijd erg mooi uitzien, had ik zelf nog geen enkel lakje van dit merk in mijn bezit. Dit was eigenlijk puur omdat ik 9,99 een beetje duur vind voor een nagellakje. Totdat ik laatst bij de plaatselijke drogist dit lakje zag met 50% korting. Een mooie deal, tijd om Essie eens te proberen!


De naam van dit lakje is ‘Skirting the issue’ en komt uit de herfstcollectie van afgelopen jaar (Vandaar waarschijnlijk dat ze hem hadden afgeprijsd). Het is een heel donkere wijnrode kleur.


Op deze foto draag ik 2 laagjes. Een derde laagje was eigenlijk nog wel nodig geweest want hij dekt elaas niet zo heel goed. Zoals je ziet is de kleur op de nagels niet zo mooi donker als in het flesje. Met meerdere laagjes valt dit gelukkig nog wel op te bouwen. Wel is het kwastje fijn en droogt de lak redelijk snel.


Mijn eerste Essie nagellakje is helaas een beetje een tegenvaller. Dit betekent echter niet dat ik nooit meer iets van Essie zal kopen, aangezien ik er over het algemeen goede verhalen over hoor. Bovendien hebben ze zoveel leuke kleurtjes!

Hebben jullie al ooit Essie nagellak geprobeerd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anne-Sophie 20 september 2013 at 22:42

  Vandaag m’n eerste twee Essie lakjes gekocht. Heb er twee voor vijf kunnen scoren bij de Big Bazar, misschien een aanrader? :) Heb trouwens deze kleur en ‘Snap Happy’ kunnen scoren! :)

 • Reply gioia 25 februari 2013 at 19:00

  Mooie kleur nagellak! En thanks voor de comment op mijn blog!
  XX

 • Reply Sofie 16 februari 2013 at 11:39

  Prachtig kleurtje!

 • Leave a Reply