Reviews

MAC Temperature Rising Colour lipstick


Hete temperaturen en sensuele warme kleuren, dat is waarop de Temperature Rising Colour collectie van Mac is gebaseerd. De collectie bevat mooie alles voor een zomerse look. In eerste instantie spraken al deze warme kleuren mij niet zo aan. Totdat mijn oog viel op een wel heel mooie lipstick…

-
In totaal bevat de Temperature Rising Colour collectie 4 lipsticks. Ik werd verliefd op deze kleur genaamd ‘Caliente’. De naam is leuk, het betekent ‘heet’/’hitte’  in het Spaans, wat erg goed bij de collectie past. Wat ik misschien nog wel het leukste vind aan limited editions is dat de verpakkingen vaak anders zijn dan normaal. Deze lipstick heeft een goud/bruine huls die bedekt is met een zacht laagje (fluweel?). Het voelt in ieder geval luxe aan.


Dan de kleur. De onderste foto komt het meest overeen met hoe de kleur er in het echt uitziet. Caliente is een vrij donkere lipstick, met enorm veel paars/rode shimmer. Het is lastig te omschrijven, maar ik denk dat je op de foto’s wel kan zien wat ik bedoel. Het is in ieder geval een erg aparte kleur, die ik nog nergens anders ben tegengekomen.

Bij meiden met een getinte huid zal deze sensuele kleur prachtig zijn, maar ook meiden met een lichtere huid en/of blond haar kunnen deze kleur goed hebben. Laat je daarom niet meteen afschrikken door hoe donker de kleur is. Zelf had ik dit ook; toen ik hem in de winkel swatchte dacht ik dat het me absoluut niet zou staan, maar toen de verkoopster het op mijn lippen aanbracht vond ik het juist erg mooi!


De swatch op mijn arm. De lipstick is een klein beetje sheer, voor het effect van de foto heb ik twee ‘laagjes’ lipstick aangebracht zodat de kleur en de glitters nog iets beter zichtbaar waren. Een bom aan glitters, genoeg pigment maar ook makkelijk op te bouwen voor een nog intensere kleur. Wederom is het lastig vast te leggen op de foto, maar in het echt zie je ook duidelijk paarse glitters.


Zo ziet hij eruit op mijn lippen, vrij donker maar alsnog wel draagbaar vind ik. Tenminste, ik draag deze lipstick ook gewoon naar school. Een klein minpuntje is dat je de glitters voelt zitten, het voelt een beetje korrelig. Verder ruikt de lipstick, net zoals de andere lipsticks van MAC, subtiel naar vanille en blijft de kleur redelijk lang zitten. Al met al ben ik erg blij met deze aankoop. Met deze lipstick ga ik vast heel wat zwoele zomeravonden tegemoet.

Deze lipstick van de Temperature Rising Colour collectie is te koop bij de MAC counters voor een prijs van €20,50.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Heleen 25 juni 2013 at 16:15

  De kleur is echt super mooi, ik hou er van!
  Handmade,
  Heleen

 • Reply Lisanne 25 juni 2013 at 12:07

  Wauw, staat je echt heel mooi!

 • Reply Gabrielle 24 juni 2013 at 18:36

  Wat een prachtige lipstift! Mij zou hij niet staan, maar jou staat hij super. Nog heel veel succes met bloggen ! Kusjes.

 • Reply Kiss & Make-up 24 juni 2013 at 16:01

  Helemaal niet mijn kleur, maar jij staat er eigenlijk heel goed mee!

 • Reply Melissa 24 juni 2013 at 15:14

  Wat een bijzondere lipstick. :) Mooi hoor! Wel jammer dat je de glitters voelt zitten op je lippen, ik vind dat zelf ook nooit zo prettig. Maar het is wel een gave, chique kleur. Best draagbaar ook.

 • Reply Bianca 23 juni 2013 at 19:45

  Hij is wel mooi maar ik zou hem niet snel dragen, hij is vrij donker.

 • Reply Amy 23 juni 2013 at 18:37

  Ik dacht eerst: mweh zo’n donkere lipstick, maar hij is toch best wel mooi! :D

 • Reply Kimberly 23 juni 2013 at 17:13

  Ik vind hem best mooi! Alleen zou ik hem zelf niet heel snel dragen

 • Reply Florien 23 juni 2013 at 16:17

  Hij is heel mooi, de kleur is inderdaad erg intens en sensueel! Liefs

  On diraît que c’est la mode

 • Reply Charlotte 23 juni 2013 at 14:53

  Wauw, prachtig! :D

 • Reply Kelly 23 juni 2013 at 10:36

  Oeh deze is prachtig!

 • Leave a Reply