MAC lipstick – “Sandy B”


Een tijdje geleden won ik op de blog van Marloes een MAC lipstick naar keuze. Helemaal enthousiast bezocht ik nog diezelfde dag een MAC counter om te kijken voor welke kleur ik zou gaan. Ondanks dat MAC ontzettend veel kleuren heeft, was mijn keuze vrij snel gemaakt. Ik werd namelijk helemaal verlieft op de kleur ‘Sandy B’. Hij heeft een tijdje op mijn bureau gelegen, omdat ik het stiekem zonde vond om ‘m te gebruiken. Maar nu we een hele tijd verder zijn besloot ik dat het tijd was voor een review!

Zoals bekend zitten de lipsticks in een simpele maar chique, zwarte verpakking. Dit is niet mijn eerste MAC lipstick, maar wél de eerste die ik heb uit de reguliere collectie. De andere uit mijn stash zijn namelijk, toevallig, allemaal van limited editions. Het is een ‘frost’ lipstick, wat bij MAC een benaming is voor lipsticks met veel shimmer.


Het is een prachtig, zacht kleurtje. Zulke kleuren heb ik nog niet veel, dus dit beloofde een mooie toevoeging te zijn aan mijn collectie. Maar dat is nog niet alles…


… Want op deze foto’s zie je pas hoe mooi de shimmer is. Een peachy kleurtje met een shitload aan gouden glittertjes. De kleur in combinatie met de glitters doet me heel erg denken aan de bekende blushes ‘Orgasm’ van Nars, of ‘Rose Gold’ van Sleek. Ik weet zeker dat dit een perfecte combinatie gaat zijn!


De lipstick geeft prima pigment af, eigenlijk had ik verwacht dat ‘ie wat meer sheer zou zijn, maar dat valt helemaal mee! En de glitters blijf ik prachtig vinden. Ook op de lippen vind ik dat ze mooi uitkomen. Vaak zie je bij zulke lipsticks dat ze een metallic effect geven, wat ik persoonlijk niet zo mooi vind, maar ook dat is bij dit pareltje niet het geval. Ik vind ‘m prachtig!


Een full face foto waarop ik de lipstick draag. (Let niet op mijn pluizige haar, ik had door de regen gefietst, haha.) Ik vind de kleur erg mooi staan, het oogt vrij natuurlijk maar de glitters geven net dat beetje extra. Zulke zachte kleurtjes droeg ik voorheen niet vaak, maar ik denk dat “Sandy B” voor mij een heel draagbare kleur is en dat ik hem vaak zal gaan gebruiken! De houdbaarheid is redelijk, een hapje en een drankje overleeft ‘ie wel. De kleur vervaagt dan een beetje, maar de shimmer blijft redelijk goed zichtbaar.


Kortom; ik ben enthousiast en heel blij met deze lipstick. Deze gaat misschien zelfs één van mijn favorieten worden!

Dragen jullie weleens zulke kleurtjes?

10 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *