Reviews

Max Factor flipstick colour effect


Stiekem schreef ik deze review al toen mijn blog nog niet bestond. Op dagen dat ik me verveelde schreef ik wel eens stukjes, om te bewaren voor ‘als ik weer een blog had’. Nu is het zover, en al zijn deze lipsticks al een tijdje te koop, ik vind ze zeker de moeite waard om nog eens in de schijnwerpers te zetten. Lees verder voor de swatches!

Tot een paar maanden geleden heb ik bij Kruidvat gewerkt. Ik heb daar veel meegemaakt, maar het mooiste was misschien nog wel het verhaal achter deze lipsticks (of eigenlijk; Flipsticks). Op een dag kregen we hiervan een aantal testers binnen, terwijl we die al hadden. Overbodig dus! Omdat we ze anders weg moesten gooien, wilde mijn bazin ze in de kortingsbakken gooien voor 1 euro per stuk (!) Nog voordat ze daar de kans toe kreeg, stond ik al met alle drie de lipsticks bij de kassa. Aangezien ze normaal 12,49 kosten, was dit echt een superdeal!

Op naar de review!


Dit zijn de kleuren die ik heb. Van boven naar beneden: Gipsy red 30, Melody Brown 40, Boreal Mauve 15.


Zo zien de sticks er dus uit. Je kan beide kanten los gebruiken, maar ook over elkaar dragen voor een bijzonder effect.


Dit zijn de swatches van alle ‘losse’ kleuren. Van links naar rechts: Melody Brown, Gipsy red, Boreal Mauve.
Melody Brown is heeft een lichtroze en een bronzen stick. Opzich mooie kleurtjes, maar door de shimmer oogt het wat goedkoop.
– Over Gipsy Red heeft een felrode en een gouden stick. De rode kleur is echt heel fel en met het goud eroverheen geeft het een bijzonder effect. Helaas staat deze kleur mij niet zo mooi.
– Boreal Mauve is mijn favoriet! Beide kleuren vind ik mooi, zowel los als ik combinatie. Deze draag ik regelmatig.

Ze smeren heel fijn en zoals je ziet geven ze veel kleur af. Ik heb het idee dat Boreal Mauve het langst blijft zitten, maar ik weet het niet zeker omdat ik de andere kleurtjes nog niet vaak gedragen heb.


Zo ziet Boreal Mauve eruit op mijn lippen.
Links is de felroze kleur, rechts ben ik er met de andere kant van de stick (de lichtroze parelmoer kleur) overheen gegaan. Zoals je ziet geeft het net een ander effect. Een subtiel verschil, maar ik vind het erg leuk gevonden.

De Max Factor Flipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor 12,49 per stuk, wat niet duur is aangezien je in feite twéé lipsticks krijgt. Ik ben er in ieder geval erg  enthousiast over.
Wat vinden jullie er van?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Paola 14 november 2012 at 18:49

  Ze zien er mooi uit! Ik heb ze in de winkel nog niet gezien..

 • Reply Chayennnnnnnnnn 14 november 2012 at 17:19

  Ziet er goed uit!

 • Reply Dat gekke meisje 14 november 2012 at 14:58

  Heel leuk! Ik ken ze helemaal niet haha. Hoelang blijven ze ongeveer zitten?

  • Reply Mandy 14 november 2012 at 16:10

   De roze geven wat minder af als de rode, deze overleven makkelijk een maaltijd of wat drinken!

  Leave a Reply