Reviews

Nicole by OPI nagellak


Wanneer ik in de stad ben kan ik het niet laten om even bij Big Bazar binnen te lopen. Mijn oog viel op de Nicole collectie van het mooie merk OPI, en ik besloot gelijk dat ik dringend nieuwe nagellak nodig had. En uiteraard heb ik ze alle drie geswatcht!


De drie kleurtjes die ik koos zijn, van links naar rechts:
► 291 Plumroll Please
► 371 Sounds grape to me
► 356 I’m a Pool For Love

Sounds grape to meLaten we gelijk beginnen met mijn favoriet van de collectie. De kleur is moeilijk te omschrijven, maar ik ga een poging wagen: volgens mij zie ik roze met paars en goud. In elk licht oogt de kleur net wat anders en dat maakt deze duochrome glitterlak zo speciaal!

Plumroll PleaseDe eerste foto is gemaakt in normaal daglicht, de tweede in zonlicht.
Plumroll Please is een knalroze, creamy kleur die perfect is voor de zomer. De kleur heeft een koele ondertoon, wat ik mooi vind, en is lekker opvallend. Me gusta!

I’m a Pool For LoveLast but not least, deze donkerpaarse kleur. Ook deze heeft een duochrome effect, want naast paars zit er ook roze en een tikkeltje goud in verwerkt. Erg mooi! Wel vond ik dat de kleur op de nagels wat donkerder uitviel dan in het flesje. Alleen in fel (zon)licht zijn de glitters goed te zien.

Conclusie


Ik vind het stuk voor stuk mooie lakjes, vooral ‘Sounds grape to me’ is een favoriet. Alle drie de nagellakken zijn volledig dekkend met twee laagjes. Wel vond ik dat ze vrij snel gingen chippen, wat een beetje een tegenvaller is voor een merk dat normaal gesproken zo duur is. Gelukkig kun je dat oplossen met een transparante topcoat.

Voor deze lakken zou ik eerlijk gezegd niet de volle mep betalen, maar dat komt omdat ik plusminus 15 euro voor nagellak gewoon écht te duur vind. Maar dankzij Big Bazar, waar je ze voor ongeveer 5 euro per stuk kunt kopen, blijft mijn OPI collectie zich maar uitbreiden bigsmile

Heb jij al ooit OPI lakjes gekocht bij Big Bazar?

(PS: Misschien is het je opgevallen dat er in de sidebar wat dingetjes zijn veranderd. Dit komt omdat ik met een nieuwe layout bezig ben! Ik moet nog wat kleine dingetjes aanpassen, maar als het goed is komt ‘ie morgen al online bigsmile )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Julie 6 mei 2015 at 17:57

  Deze zijn zo mooi he! Ik heb I’m a Pool For Love ook en heb nu spijt dat ik Sounds grape to me niet heb! :-)

 • Reply Anouk | Anouk's Diary 29 april 2015 at 12:45

  Sounds grape to me is prachtig!

  ps doe je al mee aan mijn winactie? Je kan €25 shoptegoed winnen!

 • Reply Anna 28 april 2015 at 20:51

  Wat een toffe flesjes, mooie kleuren ook! <3

 • Reply Nicole 28 april 2015 at 19:21

  Echt hele mooie kleurtjes!

 • Reply mariëlle 28 april 2015 at 17:46

  Ik vind ze verassend mooi! Ik heb nog niets van OPI!

 • Reply Linda / Oh My Beauty 28 april 2015 at 16:55

  Mooie lakjes! De roze is mijn favoriet.

 • Reply Manon 28 april 2015 at 16:27

  Mooie lakken!

 • Leave a Reply