Reviews

Oeps, ik kocht weer nagellak.


Ik ging naar de Action om kattenvoer te halen en daar ging het natuurlijk al mis. Elke keer neem ik me voor om geen overbodige aankopen te doen, en élke keer mislukt dat. Deze keer verkochten ze hele mooie nagellakjes van l’Oreal, en ik vond dat ik die dringend nodig had (excuus: ik ben een beautyblogger en mijn volgers willen hier vást over lezen). Er belandden twee kleuren in mijn winkelmandje die ik vandaag voor jullie swatch!


Bij de Action verkopen ze make-up van hun eigen huismerk, maar ook merken als Rimmel, NYC en l’Oreal. Vaak zijn deze van oudere collecties, maar dat maakt mij helemaal niks uit want het scheelt meer dan de helft van de prijs!

Ik koos twee lakjes van l’Oreal in de volgende kleuren:
833 Wasabi Hint
624 Island in the sun

Overigens kwam ik erachter dat de lakjes die ik heb uitgezocht niet uit een oude collectie komen, maar nog steeds in reguliere winkels worden verkocht. Mocht je ze willen hebben en bij Action niet kunnen vinden, dan kun je o.a. bij Kruidvat terecht.

Bij een ‘normale’ drogist kosten ze €5,79 per stuk en bij Action €2,39.

624 Island in the sun


Island in the sun is een kleur die je doet denken aan de zee op een tropisch eiland. Helderblauw, met een groene (en een beetje lila) gloed. Ik ben helemaal gek op zulke duochrome nagellak dus ik was erg benieuwd!


Hoewel ik het al een beetje had verwacht (ik heb vergelijkbare kleuren in mijn stash) , is de dekking niet erg goed. De substantie is erg dun en voor de foto moest ik maar liefst vier laagjes aanbrengen. Wel droogt de lak erg snel, dus je kunt vrijwel meteen je volgende laagje aanbrengen.

De kleur vind ik overigens prachtig, met name buiten in het daglicht!

833 Wasabi Hint


‘Wasabi Hint’ is een pastelgroene kleur. Ondanks de naam vind ik de tint niet echt op wasabi lijken, het is wat minder fel en wat zachter.


Gelukkig is ‘Wasabi Hint’ wél dekkend met twee laagjes, zoals het hoort. Wel is de lak wat bobbelig, maar dat kan ook komen omdat de make-up bij de Action er vaak al een tijdje ligt waardoor de kwaliteit wat achteruit gaat. Ook deze kleur is snel droog.

De kleur is heel bijzonder, vergelijkbare kleuren heb ik (echt!) nog niet. Misschien eerder een kleur die je zou dragen in de lente, maar ik draag ‘m gewoon lekker het hele jaar door. Dat ‘ie glanzend opdroogt vind ik trouwens fijn; je hebt geen topcoat meer nodig.

Wasabi Hint + Island in the sun


Aangezien ik ‘Island in the sun’ erg mooi vond, maar ik over de dekking niet zo te spreken was, besloot ik hem als topcoat te gebruiken over Wasabi Hint. Stiekem hoopte ik iets meer blauw terug te zien maar zoals je ziet valt het duochrome effect bijna weg. Toch vind ik deze combinatie niet verkeerd, het maakt je nagels net wat opvallender en specialer.

Verder denk ik dat ‘Island in the sun’ ook mooi is over (donker)blauw, lila en zwart.

Conclusie


Op de mindere dekking van de blauwe kleur na, ben ik over de kwaliteit van l’Oreal nagellak erg te spreken. De kwastjes zijn fijn, de lak droogt snel en het blijft vrij lang zitten. Ik kocht ze nu voor minder dan de helft van de prijs bij Action, maar ook de ‘normale’ prijs van €5,79 tel ik hier best voor neer. Goede prijs-kwaliteit verhouding wat mij betreft. Van mijn twee nieuwe aanwinsten is ‘Wasabi Hint’ trouwens mijn grote favoriet. Ik hou de lente graag nog even in mijn bol!

Zo. En nu mag ik van mezelf écht geen nagellak meer kopen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Simone 19 september 2015 at 09:38

  Beide erg mooie kleurtjes. Toch apart dat ze bij de Action gewoon de helft goedkoper zijn. Ik moet zeggen dat ze bij ons in de Action niet verkrijgbaar zijn. Ik zie vaker shoplogs van de Action en dan denk ik, waarom heeft onze Action dat niet?? Zo jammer!

 • Reply Bianca 14 september 2015 at 17:29

  Mooie kleurtjes, vooral die groene. En leuk dat je ze voor de helft van de prijs hebt kunnen kopen :)

 • Reply Petra 12 september 2015 at 21:54

  ze zijn heel erg mooi, en het is zo herkenbaar dat je geen lakken meer mag kopen, dat zeg ik ook elke week tegen mijzelf…haha, maar helaas het lukt haast nooit!

 • Reply Annelies 12 september 2015 at 10:21

  Oeps! haha, maar het zijn wel hele mooie kleurtjes!

 • Reply Manon 11 september 2015 at 20:37

  Mooie kleurtjes

 • Reply Eline 11 september 2015 at 15:07

  die groene kleur is geweldig!

 • Reply Nicole 11 september 2015 at 12:24

  Wat een leuke kleurtjes! Ik vind de groenige heel mooi en uniek.

 • Reply Julie 11 september 2015 at 11:45

  Wat slim om de lakjes eens over elkaar heen te proberen! Ik heb nog nooit een kleurtje zoals Wasabi Hint gezien en vind hem erg leuk! :-) En natuurlijk willen jouw lezers dit soort artikels lezen! Perfect excuus! ;-)

 • Reply mariëlle 11 september 2015 at 08:23

  Deze heb ik nog nooit gezien maar wat zijn ze mooi ♡!

 • Leave a Reply