Reviews

OPI nagellak van Big Bazar


Maar heel af en toe kom ik bij Big Bazar. Maar toen ik hoorde dat er OPI nagellak verkrijgbaar was voor een heel zacht prijsje ben ik er gelijk heen gesprint. Ze hadden best veel keuze, maar ik heb me ingehouden en koos drie nagellakjes uit. Om de swatches te zien, en meer te lezen over de actie die ze momenteel hebben, lees dan verder.

OPI nagellak aanbieding bij Big Bazar

Normaal gesproken vind ik de nagellak van OPI, met een prijs van ongeveer €15 per flesje, veel te duur. Maar vanaf nu ben ik de trotse eigenaar van maar liefst drie OPI nagellakken, want bij Big Bazar kosten ze maar €5 per stuk! Momenteel (alleen vandaag nog) is er zelfs een aanbieding waarbij je drie stuks kunt kopen voor €12. Toen ik ze vorige week kocht was die actie er nog niet, maar hé, ik ben allang blij dat ik ze zo goedkoop heb kunnen scoren.De kleuren die ik heb gekozen zijn, op de onderste foto van links naar rechts: Serious Sparkle, Pearl Diver en Gaining Mole-mentum. De middelste is een gewone nagellak, de andere twee zijn topcoats. Ik blijf nu eenmaal een voorliefde hebben voor dingen met glitters.

Pearl Diver

Even een uitleg over hoe de onderstaande foto in elkaar zit; Links is zonder flits, rechts met flits en rechtsonder zie je een close-upje van de nagellak. Deze manier hanteer ik ook in de rest van het artikel.

Op het eerste gezicht lijkt dit een normale witte nagellak. Maar de naam verklapt het al een beetje: de lak heeft een prachtige parelmoer glans.


Het resultaat op de nagels is mooi en staat erg chique. Wel lakte het wat moeilijk, de substantie was vrij dun en voor bovenstaand resultaat heb ik drie laagjes aangebracht. Zoals je ziet is het nog nét niet volledig dekkend, een extra laagje had het afgemaakt. Is dat te veel gevraagd, dan kun je deze lak ook dragen over een andere witte nagellak. Want bijzonder mooi is ‘ie zeker.

Serious Sparkle


Dit feestelijke lakje heeft een zilveren basis, met glitterende staafjes in alle kleuren van de regenboog. Lastig op de foto vast te leggen, maar het sprankelt je tegemoet. Echt een feestje in een flesje.


Hoewel het een topcoat is, zag ik op foto’s van anderen zag ik dat ze de lak met drie laagjes volledig dekkend hadden gekregen. Hoe dan? Ik draag hier twee laagjes (met Pearl Diver als basis) en het komt er nog niet eens in de buurt. Dat was een beetje een teleurstelling. Ik ga eens proberen hoe het eruit ziet over een zwarte basis, of gewoon helemaal zonder basis. Nu is het resultaat heel subtiel, wat ook zeker mooi is, maar niet helemaal wat ik ervan verwachtte toen ik het flesje zag.

Gaining Mole-mentum


Flakies! Oftewel, glimmende snippertjes voor op je nagels. De gouden variant kende ik al, maar deze is wat lichter en minder flets: bijna roségoud. Dat had ik nog niet eerder gezien, en het ziet er prachtig en feestelijk uit zo in het flesje.


Op de foto draag ik twee laagjes van de topcoat, wederom met Pearl Diver als basis. De kleurcombinatie is niet mijn favoriet en daarom wil ik ‘m ook nog gaan proberen op een zwarte basis. Maar wat wel te zien is, is dat de glitters met slechts twee laagjes al lekker opvallend zijn. Althans, op mijn wijs- en middelvinger. Dat komt omdat het vrij lastig was om zulke grote snippers goed te verdelen (zie je de losse snippertjes op mijn pink? Haha). Het is even wennen, want je voelt de losse stukjes op je nagels ook goed zitten, maar over de kwaliteit van deze lak heb ik niks te klagen. De dekking is prima, en het resultaat is prachtig!


Wat me verder opviel aan de nagellakken van OPI, is dat de lak ontzettend snel droogt. Dat is natuurlijk ideal. Hoewel het nog even proberen wordt hoe ik deze nagellakjes ga gebruiken (als topcoat? Over een andere kleur basis?) ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat vind ik al ontzettend mooi.

Ben jij al bij Big Bazar geweest voor de OPI nagellak?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Macide 9 december 2014 at 22:49

  Mooi!!

 • Reply Bianca 9 december 2014 at 01:26

  Wauw, mooie lakjes! Vooral die met gouden snippers vind ik leuk :)

 • Reply Emmy 7 december 2014 at 20:51

  Gaining mole-mentum is mijn favoriet, lekker feestelijk zonder over-the-top te zijn!

 • Reply Linda / Oh My Beauty 7 december 2014 at 20:12

  Mooie lakjes!

 • Reply Diede 7 december 2014 at 18:00

  Wat leuk dat ze dat bij Big Bazar verkopen!

 • Reply Diede 7 december 2014 at 18:00

  Wat leuk dat ze dat bij Big Bazar verkopen!

 • Reply Dionne 7 december 2014 at 17:02

  Dat laatste lakje is mooi!

 • Reply Cherel 7 december 2014 at 16:33

  Mooie lakjes heb je gekocht! Bedankt voor de tip, ik ga ook eens bij de Big Bazar kijken.

 • Reply Sanne Makeupgorgeous 7 december 2014 at 15:06

  Ik heb ze ook zien liggen bij big bazar. Helemaal geweldig toch!

 • Reply Yolisa 7 december 2014 at 14:57

  Leuke post! De Gaining Mole-mentum is mijn favoriet! Ik kende deze winkel niet, maar heb hem opgezocht en blijkbaar zijn er toch een paar in de buurt… Nu hopen dat die OPI nagellakjes ook in de Belgische filialen verkocht worden!
  xxx
  Yolisa

 • Reply Roxanne 7 december 2014 at 13:52

  Mooie lakjes, snel maar eens naar de big bazar dan!

 • Reply Sanae 7 december 2014 at 12:24

  Mooie kleurtjes. Ik wist niet dat de Big Bazer OPI verkocht. Daar moet ik gauw maar even langs!

 • Leave a Reply