Reviews

Palmolive Thermal & Oriental Beauty


Een fijn merk als het gaat om douchegel vind ik Palmolive. Het is makkelijk verkrijgbaar, het assortiment is vrij groot én de producten zijn ook nog eens betaalbaar. Sinds een tijdje zijn er een aantal nieuwe varianten douchegel aan het assortiment toegevoegd. Ik ontving er twee om te proberen: Oriental beauty voor een Oosters feestje in de badkamer, en Thermal om me te wanen in een ontspannend badhuis.De paarse fles is Palmolive Thermal – Aqua Calm. Deze zou een rustgevende, ontspannende werking hebben en bevat extracten van lotusbloem en bamboe. Klinkt veelbelovend!

De opvallende roze fles, die door de kleur en de luxere uitstraling gelijk mijn aandacht trok, is van de Oriental Beauty lijn. Van deze lijn zijn er twee varianten verkrijgbaar, waarvan ik de variant ‘Sopisticated’ heb. Deze bevat jojoba en hibiscus en is daardoor een ‘warme’, zoete geur.


Links: Oriental Beauty – Rechts: Thermal.
Qua structuur zijn de douchegels ongeveer hetzelfde: vrij dun en erg vloeibaar en dus makkelijk te verdelen. Thermal is qua kleur op de huid bijna transparant, maar Oriental Beauty heeft een leuk roze kleurtje. Dit is dan ook gelijk mijn favoriet, maar vooral vanwege de geur. Het is een best wel aanwezige, warme geur en daar hou ik wel van, zeker in de winter.

Thermal ruikt ook zeker lekker, maar is wat milder. Daardoor is deze wel beter geschikt voor dagelijks gebruik. Of deze nu écht ontspannend werkt durf ik eigenlijk niet te zeggen: onder de douche ben ik eigenlijk sowieso ontspannen en ik merk nu geen overduidelijk verschil. Wel snap ik die omschrijving wel, de geur kan ik het beste omschrijven als ‘zacht’ en ‘fris’ en het doet me inderdaad wel een beetje denken aan een wellness. In elk geval; de geur is dus lekker en dat is wat mij betreft het belangrijkst bij douchegels.


Beide douchegels zorgen ervoor dat ik met een zacht huidje weer de douche uitstap. Nu heb ik momenteel niet extreem last van een droge winterhuid, dus of de douchegels ook dat verhelpen tegendurf ik niet te zeggen, maar verzorgend én lekker zijn ze zeker!

Verder vind ik dat de verpakkingen, vooral die van Oriental Beauty, er prachtig uitzien. Staat lekker fleurig op de badkamer.

Gebruik jij wel eens doucheproducten van Palmolive?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Julie 9 februari 2015 at 16:17

  Ik koop eigenlijk bijna nooit nog bad/doucheproducten van supermarktmerken zeg maar… Deze klinken echter wel fijn! :-)

 • Reply Linda / Oh My Beauty 8 februari 2015 at 18:16

  Deze lijken me heerlijk. Mooie flessen ook!

 • Reply Rowan - Rebellious yet Romantic 8 februari 2015 at 10:23

  Klinkt goed zeg, mooie flessen ook! Liefs

 • Reply Lies 7 februari 2015 at 18:36

  Ze lijken mij beide heel erg fijn! De geuren ben ik nu ook wel heel benieuwd naar.

 • Reply Kelly 7 februari 2015 at 16:06

  Klinken erg fijn!

 • Reply Manon 7 februari 2015 at 11:42

  Lekker zijn ze he! Wij hebben heel vaak Palmolive

 • Reply Bouchra 7 februari 2015 at 10:46

  Deze lijken me lekker!

 • Reply Svenja 7 februari 2015 at 07:53

  Hmmm deze twee lijken mij ontzettend fijn! <3 Vooral de geur Thermal spreekt mij aan, want warme geuren vind ik ook ontzettend fijn in de winter. Ik ga snel een keer naar de drogist om te ruiken, want ben zo benieuwd!

 • Leave a Reply