Reviews

Review: Sleek Blush in ‘Pomegranate’


Een paar maanden geleden was ik in Londen. Daar ging ik op zoek naar de bekende blush ‘Rose Gold’ van Sleek. Echter kwam ik een blushkleur tegen die ik nog veel mooier vond genaamd ‘Pomegranate’. Tot de dag van vandaag had ik hem nog steeds niet gebruikt, omdat ik dat én zonde vond, én ik er nog productfoto’s van wilde maken. Vandaag heb ik hem dan eindelijk getest. Kijk mee voor de swatches!


Dit is mijn eerste blush van Sleek, maar ik kocht al eerder een oogschaduwpallet. Het doosje van de blush is eigenlijk precies hetzelfde, maar dan een stuk kleiner. Hij is lekker compact, erg schattig! Hoewel ik de chique, zwarte verpakking er prachtig uit vind zien, geeft dit wel gelijk een minuscuul minpuntje. Je kan namelijk aan de buitenkant niet zien welke kleur het is. Wanneer je meerdere blushes van dit merk hebt, lijkt dat me lastig onderscheiden. Je zou dan elke keer de doosjes open moeten maken om de kleur te kunnen zien.


Laat ik beginnen met zeggen dat ik de kleur niet helemaal heb vast kunnen leggen op camera. In het echt lijkt hij vele malen mooier. Het is, zoals de naam al een beetje verklapt, een paars/rode kleur met een klein beetje shimmer. Zo’n kleur komt als blush geloof ik niet vaak voor, ik heb het zelf in ieder geval nog (bijna) nooit eerder gezien.


Op deze foto komt de kleur het meest overeen met hoe hij er in het echt uit ziet. Hij is wel erg donker zoals je ziet, dat wordt even wennen!


Zoals ik over Sleek al vaak gehoord had, geeft ook deze blush enorm veel kleur af. De textuur is erg zacht en dus makkelijk te blenden. Wel is hij een beetje korrelig zoals je op deze (enorme) close-up van de swatch op mijn hand kan zien. Een ietwat korrelige, enorm goed gepigmenteerde, donkere blush moet je natuurlijk met beleid aanbrengen. Daar had ik zelf even niet over nagedacht toen ik de blush aanbracht. Na slechts één veeg leek ik al op een clowntje, haha.


De blush op mijn wang.


Full face foto’s met de blush op mijn wangen. (Let vooral op de linkse foto, haha!) Hij is erg gepigmenteerd, en zoals ik al dacht is ‘ie vrij donker. Het is vrij opvallend. Voor de foto’s heb ik het zo gelaten, omdat het dan makkelijker vast te leggen is, maar als ik hem naar school draag zal ik hem echt een stuk subtieler moeten aanbrengen.

Conclusie: Ik vind Pomegranate werkelijk een prachtige blush. Een goede pigmentatie is natuurlijk altijd een pluspunt, maar wanneer je net als ik blondine bent zul je echt voorzichtig moeten zijn met aanbrengen. Verder denk ik dat deze donkere kleur vooral bij getinte meiden prachtig zal staan! Of ik hem zelf veel ga dragen weet ik nog niet: aangezien ik moet leren doseren gok ik dat dit ’s ochtends met een slaaphoofd weleens mis kan gaan. Maar de kleur is zo prachtig dat ik ermee zal gaan oefenen!

Hebben jullie al eens een blush van Sleek geprobeerd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Lisa 23 februari 2014 at 21:29

  Prachtige blush! Het geeft zelfs al een soort shape effect.

 • Reply Roxanne 22 februari 2014 at 16:33

  Wauw, hij is erg mooi! Mooie foto’s heb je ook gemaakt :)

 • Reply Lexi 21 februari 2014 at 18:47

  Wat een prachtige kleur!

 • Reply Felicia Rodrigues dos Santos 20 februari 2014 at 10:03

  Oh dit lijkt me een hele fijne blush! En hij staat je mooi :)
  Liefs, Felicia

 • Reply Rosanne 19 februari 2014 at 18:28

  Lijkt me een hele fijne blush!
  De pigmentatie ziet er ook echt goed uit.
  Ik volg je nu op bloglovin, je hebt echt een leuke blog!
  liefs x

 • Reply Simone 19 februari 2014 at 18:16

  Hele mooie kleur!

 • Reply Bianca 19 februari 2014 at 17:34

  Heel lieflijk kleurtje! X, Bianca

 • Reply Manon 19 februari 2014 at 12:54

  prachtige blush, staat je goed!

 • Reply Mattania 19 februari 2014 at 12:51

  Prachtige warme kleur! Sleek is echt een geweldig merk <3

 • Reply Kimberly 19 februari 2014 at 11:02

  Ik vind het eigenlijk wel een tof kleurtje! Ik heb helaas nog niks van Sleek.. Ik ben denk een van de weinige uit beautyland haha

 • Reply Amy 19 februari 2014 at 10:24

  Prachtig kleurtje! Zelf heb ik ook een Sleek blush in huis: Pixie Pink. Lekker fel maar wel mooi :D

 • Leave a Reply