Reviews

Review: Too Faced Summer Eye palette


Zoals jullie vast wel weten gaat Sephora er in Nederland mee stoppen. Daarom zocht ik de dichtstbijzijnde Sephora op om nog even in te slaan. Mijn oog viel op dit Too Faced palette, dat ik met 50% korting kon scoren. Ik had nog nooit eerder een product van Too Faced gebruikt dus ik was erg benieuwd!


Zoals alle Too Faced palletten zit deze in een kartonnen doosje. Ik word bijna verliefd op de verpakking, het ziet er echt heel mooi uit!


Het palette zelf ziet er hetzelfde uit als het doosje. Het vrolijkt mijn stash echt op tussen al mijn ‘saaie’ zwarte/bruine palletten, ik vind de zomerse kleurtjes echt heel leuk.


In elk Too Faced palette, en dus ook in deze, zitten voorbeelden van de looks die je kan maken. Sommige mensen vinden dit overbodig, maar ik vind het wel leuk. Als je geen inspiratie hebt om iets moois te maken trek je gewoon een kaartje!


Dit zijn de kleurtjes die er in zitten. Zoals de verpakking en de naam al verklapten zijn het frisse, zomerse kleurtjes. ‘Sugar sand’ en ‘Plumeria’ zijn oogschaduws met een metallic glans, ‘Toasted Chestnut’ is een matte oogschaduw. Alle andere kleurtjes vatten glitters. Het zijn stuk voor stuk kleuren die ik mooi vind en ook echt vaak zou dragen, en ik denk ook dat het wel past bij mijn blonde haar en blauwe ogen. Het enige wat ik jammer vind is de blauwe kleur. Begrijp me niet verkeerd, want qua kleur vind ik dit zelfs de mooiste uit het hele palette, maar ik draag nooit blauwe oogschaduw omdat ik vind dat het me niet mooi staat. Maar misschien moet ik daar dan toch eens verandering in gaan brengen!De swatches! De bovenste foto is met flits gemaakt, de onderste zonder. Eenmaal aangebracht vallen de glitters minder op, maar dat vind ik niet zo erg. De lichte kleuren (‘Peach Fuzz’ en ‘Sunbeam’) zie je niet zo goed, maar dat komt denk ik omdat ze dicht bij mijn huidskleur zitten. Op mijn vinger geven ze namelijk wél kleur af. De oogschaduws zijn zacht, makkelijk te blenden en ik ben dik tevreden met de pigmentatie.

Wat mij betreft is dit een geweldig palette dat ik zeker nog vaak ga gebruiken. Ik weet niet zeker of hij inmiddels nog te koop is, maar Too Faced is dus te koop bij Sephora en de verkoopprijs ligt rond de 40 euro. Een aardig bedrag, en ik ben dan ook erg blij dat ik deze met 50% korting heb kunnen kopen.

Wat vinden jullie van het Too Faced Summer Eye palette?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Purpurapapilio Nails 21 april 2013 at 23:02

  mooi PALETTE!

 • Reply Emma 15 april 2013 at 20:20

  Mooie kleuren! Lijkt me een leuke palette.

 • Reply Lotte 15 april 2013 at 18:27

  Wauw, wat ziet het palette er mooi uit!

 • Reply Mariska 15 april 2013 at 11:34

  wauw erg mooie swatches ! :-)

 • Reply Estrella 14 april 2013 at 21:28

  Heel mooi paletje! Ik heb zelf het naturel paletje van Too Faced.

 • Reply Kiss & Make-up 13 april 2013 at 22:15

  Ziet er erg goed uit!

 • Reply Lidewij 13 april 2013 at 20:08

  Wat een Prachtig palette! De kleurtjes zien er heel mooi uit, vooral de highlighters vind ik heel mooi :)

 • Reply Lifesplash 13 april 2013 at 18:38

  Aaah, mooi palette en mooie kleuren! Goede pigmentatie ook. :)

 • Reply Fashiable 13 april 2013 at 17:28

  Wat een mooi kleuren allemaal!

 • Reply Bianca 13 april 2013 at 15:36

  wauw erg mooi palette!

 • Reply Marielle 12 april 2013 at 22:57

  Waaauw
  Hij is echt heel erg mooi!
  xxx

 • Reply BEautyjuf 12 april 2013 at 21:05

  Wat een prachtig palette! Er zitten mooie kleuren in:-) Goede pigmentatie!

 • Reply Eline 12 april 2013 at 19:26

  wauw wat een supermooi paletje! ik heb helaas nog geen too faced palette maar het staat zeker op mijn wishlist

 • Leave a Reply