Reviews

Sleek Showstoppers Palette


Een tijdje geleden was ik op zoek naar een oogschaduwpalletje om cadeau te doen aan een vriendin. Ik stuitte op dit Sleek palette en dacht dat deze wel bij haar zou passen. Maar zelf vond ik hem ook wel érg mooi… Ik besloot mijn kans te grijpen door er gewoon ook eentje voor mezelf te bestellen. Om een lang verhaal kort te maken: mijn eerste Sleek palette is een feit!


Het palette komt in een doosje. De voorkant van het doosje is niet zo speciaal…


…Maar de achterkant daarentegen, wauw! Geen paniek, mijn palette is niet kapot gevallen, dit is dus gewoon een opdruk op het doosje. Erg leuk gedaan!


Wat me verder opviel was het formaat van zo’n Sleek palletje. Vraag me niet waarom, maar ik had hem groter verwacht. Geen ramp natuurlijk, want zo is ‘ie wel schattig en compact en bovendien maak ik oogschaduws toch bijna nooit op. Het palette bevat twaalf kleuren en elk kleurtje bevat 1,1 gram, wat betreft is dat voldoende.Dit zijn de twaalf kleuren van het Showstoppers Palette. Zoals ik al vertelde is dit mijn eerste palette van dit merk, maar ik had er wel al vaker voor zitten kijken. Bij het zien van de namen van deze kleuren ging er een belletje rinkelen. Na wat research kwam ik erachter dat dit allemaal kleuren zijn uit vorige populaire paletten. Een soort ‘best of’ pallet dus!

De swatches


De bovenste rij


De onderste rij

Ik had zoveel goeds gehoord over de Sleek palettes en ik moet toegeven dat ik enthousiast ben! De allereerste kleur is bijna onzichtbaar, maar dat is dan ook de enige kleur die me tegenviel. De andere kleuren doen het prima, de glanzende kleuren zijn zelfs van superkwaliteit en van de zwarte (matte!) kleur viel mijn mond open van verbazing. De structuur van de oogschaduws is wisselend, de ene kleur is wat ‘zachter’ dan de andere, maar ze zijn allemaal wel prettig in het gebruik.

Ik vind het leuk dat de oogschaduws afwisselend zijn, het palette bevat zowel matte als glanzende kleuren, maar ook een aantal met grove glitters. Wel is het moeilijker om dit alles te verwerken in één look, maar dat is niet zo’n ramp. De kleuren ‘Sunset’, ‘Bad Girl’ en ‘Sparkle’ zijn mijn favoriet en zal ik zeker met plezier gaan gebruiken.

Het Showstoppers palette van Sleek is een limited edition en is al een tijdje op de markt, maar is nog (tijdelijk) te verkrijgen bij o.a. de webshop van Misslipgloss of TheMakeupSpot voor een prijs van rond de 10 euro.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Ypie 13 november 2013 at 17:08

  Wat een mooie! Ik heb ook net twee gekocht en ik ben van plan ze allemaal te gaan sparen :P Dus elke keer als ik in Groningen ben mag ik van mezelf een palette kopen!
  Liefs, Ypie

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

 • Reply Made by Carlijn 11 november 2013 at 13:54

  Heel mooi palette!

 • Reply Lisa 5 november 2013 at 22:51

  Prachtig palette he? Ik heb hem zelf ook. Nog niet veel gebruikt helaas.

 • Reply Esmée 3 november 2013 at 18:58

  Wat een mooi palette! Ik schrok wel een beetje van de eerste foto hoor, ik dacht dat je hem had laten vallen. x

 • Reply Lisanne 2 november 2013 at 18:02

  Wauw!

 • Reply Han 2 november 2013 at 17:43

  Prachtig deze kleuren ! Helemaal herfst!

 • Reply Kelly 30 oktober 2013 at 18:45

  Mooi palette!

 • Reply LaraLaurentia 30 oktober 2013 at 17:15

  Leuk bedacht om van elk palette een kleurtje in het palette te stoppen :D

 • Reply Charlotte 30 oktober 2013 at 14:46

  Supermooi palette <3

 • Leave a Reply